کد خبر : 323074
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۵ - 12:59
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

“وحید محمودی”، استاد اقتصاد دانشگاه تهران سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حکمی «وحید محمودی» استاد اقتصاد دانشگاه تهران و از مدیران باتجربه نهاد‌های اقتصادی کشور را به سرپرستی صندوق بازنشستگی کشوری منصوب کرد. او دانش آموخته مقطع دکتری اقتصاد-گرایش مالیه عمومی و توسعه اقتصادی از دانشگاه اسکس (Essex) انگلستان است. از دیگر فعالیت‌های دانشگاهی محمودی می‌توان به مدیریت گروه بازار‌ها و نهاد‌های مالی دانشگاه تهران، تدریس در دانشگاه کالیفرنیای آمریکا در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ به عنوان استاد مدعو و تالیف و ترجمه ۱۲ جلد کتاب در حوزه فقر، نابرابری، عدالت و توسعه اقتصادی اشاره کرد.

“وحید محمودی”، استاد اقتصاد دانشگاه تهران سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری شد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حکمی «وحید محمودی» استاد اقتصاد دانشگاه تهران و از مدیران باتجربه نهادهای اقتصادی کشور را به سرپرستی صندوق بازنشستگی کشوری منصوب کرد.

 احمد میدری شامگاه یکشنبه در حکمی با قدردانی از تلاش‌های مهدی مسکنی (مدیرعامل سابق صندوق)، برای موفقیت وحید محمودی در مسئولیت جدید مطابق با گفتمان محوری دولت آرزوی توفیق کرده است.
وحید محمودی کیست؟
وحید محمودی، متولد ۱۳۴۳ در ممسنی استان فارس است. او دانش آموخته مقطع دکتری اقتصاد-گرایش مالیه عمومی و توسعه اقتصادی از دانشگاه اسکس(Essex ) انگلستان است.
از دیگر فعالیت‌های دانشگاهی محمودی می‌توان به مدیریت گروه بازارها و نهادهای مالی دانشگاه تهران، تدریس در دانشگاه کالیفرنیای آمریکا در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ به عنوان استاد مدعو و تالیف و ترجمه ۱۲ جلد کتاب در حوزه فقر، نابرابری، عدالت و توسعه اقتصادی اشاره کرد.
محمودی در بخش فعالیت های اقتصادی هم تجربه‌های متنوعی داشته است.
ریاست هیات مدیره شرکت «راهبری و توسعه انرژی سام» (هلدینگ تخصصی صندوق توسعه ملی)، مشاور ارشد صندوق توسعه ملی در امور سرمایه‌گذاری، مدیرعامل هلدینگ نفت و گاز پارسیان، عضویت در هیات مدیره بورس انرژی ایران و عضویت در هیات مدیره انجمن کارفرمایی پتروشیمی‌های ایران از جمله سوابق حرفه‌ای محمودی است.
اخبار مرتبط:
اختلال و قطعی در اینترنت کشور از ساعاتی پیش
اختلال و قطعی در اینترنت کشور از ساعاتی پیش

طبق اعلام برخی کاربران از ساعاتی پیش اینترنت‌شان دچار اختلال شده و شاهد قطعی هستد.

مهاجرانی: حذف چهار صفر از پول ملی در هیات دولت تصویب شد
مهاجرانی: حذف چهار صفر از پول ملی در هیات دولت تصویب شد

سخنگوی دولت اعلام کرد: طرح حذف چهار صفر از واحد پول ملی کشور، روز چهارشنبه در نشست هیات دولت به تصویب رسید.

جنجال کشف یک مزرعه بیت‌کوین در استادیوم اهواز
جنجال کشف یک مزرعه بیت‌کوین در استادیوم اهواز

اداره کل ورزش و جوانان خوزستان از کشف و توقف فعالیت غیرقانونی دستگاه‌های استخراج رمز ارز در مجموعه ورزشی شهید قربانی اهواز خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است