کد خبر : 322822
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - 14:15
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

اسماعیل کوثری: باید به سمت غنی سازی ۹۰% برویم

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: ما باید به دنبال قانون اقدام راهبردی که در مجلس یازدهم تصویب شد، کار خود را ادامه دهیم و غنی‌سازی را با سانتریفیوژهای پیشرفته‌ای که خودمان با اتکا به توان دانشمندان داخلی می‌سازیم، از سطح ۶۰ درصد بالاتر ببریم و حتی به سمت غنی‌سازی ۹۰ درصد برویم.

اسماعیل کوثری: باید به سمت غنی سازی ۹۰% برویم

به گزارش سایت خبری مدارا: ایمنا نوشت: اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در خصوص قطعنامه شورای حکام گفت: این موضوع از دو جهت قابل بررسی است؛ نخست اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گروسی را به ایران فرستاد تا گزارش ببرد و دومین نکته به خود ما برمی‌گردد تا کسانی که خوشبین هستند، بازهم ببینند که غربی‌ها چطور یک حرف می‌زنند و پشت سر به شکل دیگری عمل می‌کنند.

وی می‌افزاید: آقایان باید بدانند در رابطه با بسیاری از مسائل، غربی‌ها هرگز نمی‌خواهند امتیازی به ایران دهند، حتی اگر این حق ما باشد، زیرا شیطان‌صفت هستند و عامل اصلی این موضوع کشورهای اروپایی همچون انگلیس، آلمان و فرانسه هستند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ادامه می‌دهد: ما با گروسی اتمام حجت کردیم و گفتیم اگر شما بروید و قطعنامه صادر شود، ما راه خودمان را ادامه می‌دهیم و کوتاه نخواهیم آمد، در حال حاضر نیز همین کار در حال انجام است و آن‌ها باید دنبال ما بدوند.

کوثری با بیان اینکه بعضی از عوامل داخلی و مسئولان باید هوشیار شوند، می‌گوید: مگر یک انسان از یک سوراخ چند بار گزیده می‌شود؟ مسئولان آژانس پیش‌تر هم رفت و آمد داشتند و خلاف مشاهداتشان عمل می‌کردند، اکنون نیز شما صادقانه همه‌جا را به آن‌ها نشان داده‌اید، اما بازهم علیه ما قطعنامه صادر کردند.

وی تصریح می‌کند: خطاب به دشمنان باید گفت که طی این ۴۵ سال که تحریم‌های مختلف علیه ما اعمال کردید، چه دستاوردی برای شما داشت؟ ما برای تأمین نیازهای خودمان، پس از صدور این قطعنامه به مسیر خودمان ادامه می‌دهیم و این اقدام را به فال نیک می‌گیریم، ما می‌خواهیم حق خودمان را بگیریم و بیش از آن چیزی نمی‌خواهیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با این پرسش که مگر آمریکا و تروئیکای اروپایی چه‌کاره هستند؟ می‌گوید: آن‌ها برای خودشان این حق را قائل هستند که اورانیوم غنی‌سازی شده و حتی بمب اتم داشته باشند و مرتکب جنایت‌های زیادی هم شده‌اند، اما می‌گویند ایران نباید به این فناوری برسد. باید گفت جنایت‌های شما به گوش مردم جهان رسیده است و حتی در کشورهای خودتان علیه شما شعار می‌دهند و تجمع می‌کنند.

کوثری یادآور می‌شود: غربی‌ها با تمام تاکیداتی که مسئولان سازمان انرژی اتمی ایران داشتند، خلاف آن عمل کردند و مسئولان ما نیز باید هوشیار شوند و بدانند که غرب برای ما کاری نخواهد کرد، اگرچه تجربه نشان داده است برخی هرگز عبرت نمی‌گیرند و همیشه می‌خواهند ما به آن‌ها اطمینان کنیم، اما باید بدانند که اینگونه نخواهد شد.

وی می‌گوید: ما باید به دنبال قانون اقدام راهبردی که در مجلس یازدهم تصویب شد، کار خود را ادامه دهیم و غنی‌سازی را با سانتریفیوژهای پیشرفته‌ای که خودمان با اتکا به توان دانشمندان داخلی می‌سازیم، از سطح ۶۰ درصد بالاتر ببریم و حتی به سمت غنی‌سازی ۹۰ درصد برویم.

اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند
اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

خانه کارگر: هنوز ۱۱ کارگر اسکله شهید رجایی مفقودند
خانه کارگر: هنوز ۱۱ کارگر اسکله شهید رجایی مفقودند

دبیر اجرایی خانه کارگر هرمزگان گفت: هنوز ۱۱ کارگر اسکله شهید رجایی مفقودند و اطلاعی از سرنوشت این کارگران در دست نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است