کد خبر : 322265
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۷ - 21:44
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت یک سامانه بارش‌زا طی این هفته هشدار سطح زرد صادر کرد.

باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هشدار سطح زرد رنگ زمانی صادر می‌شود که رخداد پدیده‌ای جوی ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی ایجاد کند. هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند؛ همچنین از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی بیندیشند.

به نوشته مهر؛ برهمین اساس اداره کل هواشناسی اصفهان ساعتی پیش با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که سامانه ناپایداری به صورت باد و باران از بعدازظهر دوشنبه ۲۸ آبان وارد استان اصفهان می‌شود.

بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی اصفهان، فعالیت این سامانه بارش‌زا از بعدازظهر دوشنبه و روز سه شنبه به تدریج مناطق غرب، شمال و شمال شرق استان را به صورت رگبار باران و رعدوبرق در برمی‌گیرد و در برخی مناطق در ساعات بعدازظهر وزش باد به نسبت شدید تا شدید و مه آلودی هوا پیش‌بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرده است که طی روز چهارشنبه رگبار پراکنده به ویژه در مناطق نیمه شمالی و شرقی استان ادامه می‌یابد.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی اصفهان فعالیت سامانه بارش‌زا طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در مناطق غربی و شمالی به ویژه اسلام آباد موگویی، بویین میان دشت، فریدونشهر، شاهین شهر و میمه، گلپایگان، چادگان، خوانسار، فریدن (داران)، دهق و عسگران و در روز چهارشنبه مناطق شمال شرق را در بر می‌گیرد.

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به وقوع مخاطرات جوی از جمله لغزندگی جاده‌ها و معابر عمومی هشدار داده و تاکید کرده است که به دلیل ماهیت رگباری بارش‌ها در برخی از ساعات احتمال شدت گرفتن نقطه‌ای بارش‌ها و آب‌گرفتگی و ایجاد رواناب و خسارت به سازه‌های سبک و ناپایدار وجود دارد.

اداره کل هواشناسی اصفهان توصیه کرده است که هموطنان حین تردد در جاده‌ها و معابر عمومی احتیاط کنند.

هواشناسی استان اصفهان همچنین بر لزوم بازگشایی مسیرهای عبور آب، استحکام بخشی به سازه‌های سبک و ناپایدار، احتیاط در کار کردن در اماکن مرتفع و خودداری از صعود به ارتفاعات، تسریع در برداشت محصولات زراعی و باغی باقیمانده در مناطق گرمسیر استان و انتقال محصولات برداشت شده به انبارهای استاندارد و نیز آمادگی دستگاه‌های اجرایی ذیربط تاکید کرده است.

اخبار مرتبط:
آب دریا به اصفهان رسید
آب دریا به اصفهان رسید

استاندار اصفهان از نتیجه‌بخش بودن پروژه بزرگ انتقال آب دریای عمان به این استان خبر داد و مهمترین مزیت آن را قطع مصرف صنایع منطقه به آب رودخانه زاینده‌رود عنوان کرد.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای اصفهان؛ گردوغبار ماندگار است
هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای اصفهان؛ گردوغبار ماندگار است

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تشدید آلودگی هوا بر اثر تداوم وزش باد. فعالیت کانون‌های گردوغبار و ماندگاری ریزگردها هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آب‌انبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است