کد خبر : 322052
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۶ - 19:32
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سرقت ۴۰ میلیاردی از گاو صندوق شرکتی در اصفهان

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان از دستگیری سارقی خبر داد که از گاو صندوق یک شرکت در شهر اصفهان ۴۰ میلیارد ریال ارز و طلا به سرقت برده بود.

سرقت ۴۰ میلیاردی از گاو صندوق شرکتی در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ حسین ترکیان اظهار کرد: در پی اعلام شکایتی مبنی بر سرقت طلاجات و یورو از یک شرکت در شهر اصفهان بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان اصفهان قرار گرفت.

به نوشته مهر؛ وی افزود: کارآگاهان پس از حضور در محل وقوع سرقت و انجام اقدامات هوشمندانه پلیسی سارق را که یکی از کارمندان شرکت بود شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی ضربتی وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان با اشاره به اینکه در بازرسی از مخفیگاه متهم ۵ هزار و ۶۰۰ یورو به همراه طلاجات مسروقه جمعاً به ارزش ۴۰ میلیارد ریال کشف و تحویل مالباخته شد، تصریح کرد: متهم دستگیر شده در تحقیقات اولیه به بزه ارتکابی اعتراف که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

اخبار مرتبط:
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت
کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر خبر داد.

افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان
افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان

فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است