کد خبر : 321916
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۶ - 12:11
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

سانسور دیدار پزشکیان با استاد موحد در صداوسیما

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور در واکنش به سانسور دیدار رئیس‌جمهور با چهره ماندگار کشور توسط صداوسیما نوشت: مرحبا به این سلیقه!

سانسور دیدار پزشکیان با استاد موحد در صداوسیما

به گزارش سایت خبری مدارا:  معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور در واکنش به سانسور  دیدار رئیس‌جمهور با چهره ماندگار کشور توسط صداوسیما نوشت: مرحبا به این سلیقه!

سید مهدی طباطبایی در این باره نوشت: استاد محمد على موحد از مفاخر ارزشمند فرهنگ و ادب است که با عمر پر برکتی به بلندای بیش از یک قرن بر تارک اندیشه معاصر ایران میدرخشد. رسانه ملی خبر دیدار رئیس جمهور با این چهره ماندگار را در همه بخش های خبری سانسور میکند و تازه انتظار مرجعیت رسانه ای دارد. مرحبا به این سلیقه!!
گفتنی است که رئیس جمهور پیش از ظهر جمعه و به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی با حضور در منزل استاد محمدعلی موحد، شاعر، نویسنده، عرفان پژوه و از اعضای فرهنگستان زبان و ادب فارسی با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.
اخبار مرتبط:
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد

نمایشگاه «اوتیسمالیسم» با آثاری از احسان کچوئیان، فردا در فرهنگسرای سرو به کار خود پایان می‌دهد.

نماوا عذرخواهی کرد
نماوا عذرخواهی کرد

پلتفرم نماوا اعلام کرد با مساعدت‌های دادستانی و حمایت‌های ساترا، روند رسیدگی به پرونده این پلتفرم شتاب گرفته و انسداد آن تا چند روز آینده رفع خواهد شد.

«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!
«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!

عجیب اینکه حتی یک نفر در اتاق فکرشان نیست که به آن‌ها یادآوری کند، این ره که در پیش گرفته‌اند، به سمت ترکستان است! اخلال در فرآیند تولید و عرضه محصولات خانگی، هر نتیجه‌ای داشته باشد، حاصلش بازگشت مخاطب به تلویزیون نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است