کد خبر : 321901
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۶ - 12:03
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

همزمان با کیهان؛ عصبانیت رسانه حامی اسرائیل «جوئیش اینسایدر» از دیدار ایلان ماسک با سفیر ایران

همزمان با اعتراض کیهان از دیدار ایلان ماسک و سفیر ایران «جوئیش اینسایدر» رسانه حامی اسرائیل نیز از این دیدار انتقاد کرد و نوشت: تهران می‌داند که ایلان ماسک اکنون هر روز تمام وقت با رئیس‌جمهور است. اگر او پیامی را منتقل می‌کند، در واقع ترامپ است که سخن می‌گوید. اگر این ایده بزرگ ماسک باشد و نه تهدیدی واضح که از سوی فرمانده کل قوای آینده به ایران منتقل می‌شود، این ماجرا می‌تواند خیلی سریع به مشکل تبدیل شود.

همزمان با کیهان؛ عصبانیت رسانه حامی اسرائیل «جوئیش اینسایدر» از دیدار ایلان ماسک با سفیر ایران

به گزارش سایت خبری مدارا:  همزمان با اعتراض کیهان از دیدار ایلان ماسک و سفیر ایران «جوئیش اینسایدر»  رسانه حامی اسرائیل  نیز از این دیدار انتقاد کرد.

جوئیش اینسایدر از قول یکی از مقام ناشناس امنیت ملی امریکا در دولت اول ترامپ که روی حوزه ایران کار می‌کرد نوشت:  تهران می‌داند که ایلان ماسک اکنون هر روز تمام وقت با رئیس‌جمهور است. اگر او پیامی را منتقل می‌کند، در واقع ترامپ است که سخن می‌گوید.
این رسانه افزود: اگر این ایده بزرگ ماسک باشد و نه تهدیدی واضح که از سوی فرمانده کل قوای  آینده به ایران منتقل می‌شود، این ماجرا می‌تواند خیلی سریع به مشکل تبدیل شود.
اخبار مرتبط:
تایمز اسرائیل: وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو درباره ایران امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد
تایمز اسرائیل: وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو درباره ایران امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد

دفتر وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که «اسرائیل کاتس» امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد. در بیانیه دفتر کاتس آمده است: «در جریان این سفر، وزیر دفاع درباره مجموعه‌ای از مسائل امنیتی و سیاسی با همتای آمریکایی خود گفت‌و‌گو خواهد کرد که مهم‌ترین آنها ایران و تهدید‌های منطقه‌ای دیگر، مسائل مربوط به خرید‌های نظامی، و همکاری‌های راهبردی بیشتر خواهد بود.»

مهاجرانی: خروج اتباع غیرمجاز خواست مردم است
مهاجرانی: خروج اتباع غیرمجاز خواست مردم است

سخنگوی دولت ، خروج اتباع غیرمجاز را خواست مردم عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه حجم زیادی از اقتصاد ما با یارانه است، طبیعتا در راستای ساماندهی اقتصاد، موضوع ساماندهی اتباع غیرمجاز امر مهم تلقی می‌شود.

جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد
جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد

روز گذشته مجتبی جباری در واکنش به گلایه برخی پیشکسوتان استقلال که گفته بودند جباری زود سرمربی شده گفت: از بعضی صحبت‌های پیشکسوتان واقعاً متأسفم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است