کد خبر : 321380
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۲ - 11:11
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

محمد مهاجری: اصولگرایان جوری حرف می‌زنند که انگار دولت سیزدهم اصلا وجود نداشته است

یک فعال اصولگرا به جنجالهای دلواپسان در برابر تصمیم دولت پزشکیان برای قطع برق واکنش نشان داد.

محمد مهاجری: اصولگرایان جوری حرف می‌زنند که انگار دولت سیزدهم اصلا وجود نداشته است

به گزارش سایت خبری مدارا: یک فعال اصولگرا به جنجالهای دلواپسان در برابر تصمیم دولت پزشکیان برای قطع برق واکنش نشان داد.

محمد مهاجری در پست توییتر خود نوشت: دلواپسان، تقصیر کمبود برق را به گردن دولت پزشکیان و روحانی و دولتهای قبل از آن(بروید تا دوره خشایارشاه) می اندازند و جوری حرف می زنند که انگار دولت سیزدهم اصلا وجود نداشته یا اگر وجود داشته، بود و نبودش فرقی نمی کرده ! چرا خودزنی میکنند اینها؟

اخبار مرتبط:
سخنگوی شورای شهر: آماده‌ایم ایالت‌های آمریکا را به نام شهدایمان نامگذاری کنیم
سخنگوی شورای شهر: آماده‌ایم ایالت‌های آمریکا را به نام شهدایمان نامگذاری کنیم

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران: ذ آماده ایم یکی از ایالات آمریکا را به نام شهدا نامگذاری کنیم.

عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است

وزیر خارجه کشورمان در یادداشتی در روزنامه لوپوئن فرانسه خطاب به اروپایی ها نوشت: زمان در حال اتمام است. نحوه واکنش ما در این مقطع حساس، آینده روابط ایران و اروپا را - بسیار فراتر از آنچه خیلی‌ها انتظار دارند- تعیین می‌کند. ایران آماده ورود به فصل جدیدی در روابط است.

ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!
ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!

برخلاف ادعای برخی رسانه های داخلی، تیم مذاکره کننده ایران پس از اتمام مذاکرات تا ساعتی دیگر راهی تهران می‌شود و برنامه ای برای سفر به امارات یا کشور دیگر ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است