کد خبر : 32061
انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۱۳ - 15:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ارائه گزارش رئیس سازمان پدافند غیرعامل در جلسه کمیسیون بهداشت

ارائه گزارش رئیس سازمان پدافند غیرعامل در جلسه کمیسیون بهداشت

[ad_1]

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از حضور رئیس سازمان پدافند غیرعامل در جلسه امروز(یکشنبه) این کمیسیون برای ارائه گزارش درباره عملکرد این سازمان خبر داد.
سردار جلالی

حیدرعلی عابدی در گفت‌وگو با _سایت خبری مدآرا در توضیح جلسه امروز(یکشنبه) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: این جلسه با حضور رئیس اورژانس کشور و رئیس سازمان پدافند غیرعامل تشکیل شد که سردار جلالی گزارشی از عملکرد پدافند غیرعامل درباره اجرای بند «ر» ماده «۷۴» قانون برنامه ششم ارائه کرد.

به گفته وی، طبق این ماده، وزارت بهداشت با همکاری سازمان پدافند غیرعامل موظف است انواع تهدیدات حوزه سلامت را بررسی کرده و اقدامات لازم جهت خنثی‌سازی و مقابله با آن را انجام دهد.

عابدی خاطرنشان کرد: بر این اساس گزارشی از عملکرد سازمان‌های اورژانس و پدافند غیرعامل برای مقابله با این حوادث ارائه شد و هر یک از اعضای این کمیسیون سوالات و نظرات خود را مطرح کردند. در پایان مقرر شد گزارش‌های دقیق‌تری ارائه شود.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند
زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر گفت: زن و مرد معتادی که در شاهین شهر ۴ میلیارد ریال طلا از منزل یک شهروند سرقت کردند، دستگیر شدند.

۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند
۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان از اجرای مرحله هفدهم طرح آرامش پلیس استان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۵۳ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است