کد خبر : 320294
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۱۴ - 11:21
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وال‌استریت ژورنال: ایران به کشورهای عربی اطلاع داده که ارتش و سپاه به اسرائیل حمله خواهند کرد

روزنامه وال‌استریت ژورنال مدعی شد: جمهوری اسلامی ایران در حال ارسال این پیام دیپلماتیک و چالش‌برانگیز به کشورهای همسایه است که یک پاسخ پیچیده به حمله تلافی‌جویانه اسرائیل را برنامه‌ریزی می‌کند و این پاسخ شامل استفاده از کلاهک‌های قدرتمندتر و سلاح‌های دیگر است.

وال‌استریت ژورنال: ایران به کشورهای عربی اطلاع داده که ارتش و سپاه به اسرائیل حمله خواهند کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: روزنامه وال‌استریت ژورنال مدعی شد: جمهوری اسلامی ایران در حال ارسال این پیام دیپلماتیک و چالش‌برانگیز به کشورهای همسایه است که یک پاسخ پیچیده به حمله تلافی‌جویانه اسرائیل را برنامه‌ریزی می‌کند و این پاسخ شامل استفاده از کلاهک‌های قدرتمندتر و سلاح‌های دیگر است.

بر اساس ادعای وال استریت ژورنال این مطلب را مقامات ایرانی و عربی که از برنامه‌ حمله ایران به اسرائیل آگاه شده‌اند، بیان کرده‌اند.

یک مقام مصری به وال استریت ژورنال گفته که یک مقام دولت ایران به‌طور خصوصی هشدار داده که پاسخ آن «قوی و پیچیده» خواهد بود.

این مقام دولتی ایران گفته است: «نیروهای نظامی ما افراد خود را از دست دادند، بنابراین باید پاسخ دهند.»

مقام مصری به نقل از مقام دولت ایران گفت: ایران ممکن است از خاک عراق برای بخشی از عملیات خود استفاده کند و احتمالاً تأسیسات نظامی اسرائیل را هدف قرار دهد، «اما بسیار تهاجمی‌تر از دفعه قبل.»

بر اساس این گزارش، مقامات ایرانی و عربی اعلام کردند که جمهوری اسلامی ایران قصد ندارد پاسخ خود را به موشک‌ها و پهپادها محدود کند و هر موشکی که استفاده شود دارای کلاهک‌های قدرتمندتری خواهد بود.

وال استریت ژورنال نوشت: ایران گفته است در آخرین حمله خود به اسرائیل در ۱۰ مهر، عمدتاً از چهار نوع موشک بالستیک میان‌برد، شامل موشک‌های عماد و قدر و دو موشک جدید و پیشرفته خود، یعنی خیبر‌شکن و فتاح، استفاده کرده است.

به گزارش وال‌استریت ژورنال، مقامات مصر، بحرین و عمان گفته‌اند دیپلمات‌های جمهوری اسلامی این خطوط کلی را پس از هشدارهای عمومی و خصوصی آمریکا به تهران برای درگیر نشدن دوباره با اسرائیل به‌اشتراک گذاشته‌اند.

پس از حمله اسرائیل، مقامات ایرانی در ابتدا به کشورهای دیگر منطقه گفتند که قصد پاسخ دادن ندارند. اما طی چند روز، لحن آنها تغییر کرد.

مقامات ایرانی و عربی اظهار داشتند که مقام دولتی ایران به دیپلمات‌های عربی گفته است که ارتش نیز درگیر خواهد شد، چرا که در حمله اسرائیل چهار ارتشی و یک غیرنظامی کشته(شهید) شده‌اند. مشارکت ارتش به معنای اعزام نیروهای آن نیست، بلکه به این معناست که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که معمولاً مسئول مسائل امنیتی با اسرائیل است، در این مورد به‌تنهایی عمل نخواهد کرد.

اخبار مرتبط:
ماجرای شنیده شدن صدای انفجار در جنوب تهران
ماجرای شنیده شدن صدای انفجار در جنوب تهران

فرماندار ویژه ری با اشاره به گزارش‌های مردمی درباره شنیده شدن صدای انفجار در برخی نقاط شهر، اعلام کرد: این صداها مربوط به مراسم شادی بوده و جای نگرانی نیست.

ادعای رویترز درباره نتایج مذاکرات تروئیکای اروپا و ایران
ادعای رویترز درباره نتایج مذاکرات تروئیکای اروپا و ایران

خبرگزاری انگلیسی رویترز که به فضاسازی درباره ایران شهرت دارد به نقل از منابع گمنام مدعی شده که مذاکرات میان وزیران خارجه ایران و کشورهای اروپایی که امروز چهارشنبه برگزار شد پیشرفت اندکی داشته است.

تاثیر مشکلات اقتصادی بر کم رونق شدن مساجد
تاثیر مشکلات اقتصادی بر کم رونق شدن مساجد

یک استاد حوزه علمیه قم گفت: باید مساجد غیرفعال را فعال کنیم و این ربطی ندارد که مساجد جدید ساخته نشوند. در این رابطه باید بر اساس طرح مسجد محور آقای پزشکیان عمل کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است