کد خبر : 320199
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۱۳ - 19:48
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان:

پدری که پسرش را به قتل رسانده بود، جان باخت

فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان گفت: پدری که پسرش را به دلیل اختلاف خانوادگی به قتل رسانده بود، جان باخت.

پدری که پسرش را به قتل رسانده بود، جان باخت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ علی اصغر محمدی فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی مراجعه خانمی به کلانتری ۱۱ شهرستان گلپایگان و اعلام گزارشی مبنی بر اینکه فرزندش مدت یک ماه است مفقود شده در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

به نوشته مهر؛ وی افزود: در این راستا کارآگاهان پلیس آگاهی با اقدامات پلیسی سرنخی در خصوص اختلافات فرد مفقود شده با پدرش به دست آورده و همین موضوع ظن پلیس را در خصوص اینکه پدر خانواده نقشی در مفقودی فرزندش داشته باشد برانگیخت.

فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان ادامه داد: تحقیقات در این خصوص ادامه داشت تا اینکه پدر فرد مفقود شده از ظن پلیس به خود مطلع و شبانه و پیش از اینکه مأموران وی را دستگیر کنند با ضربات چاقو صدمات جدی به خود وارد آورده که توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد.

محمدی افزودند: پس از حضور مأموران در بیمارستان و در تحقیقات صورت گرفته پدر اعتراف کرد حدود یک ماه قبل به دلیل اختلاف خانوادگی و در پی درگیری با فرزندش وی را به قتل رسانده و جسد وی را دفن کرده که در این خصوص مأموران به همراه بازپرس ویژه قتل به محل مورد نظر اعزام و موفق به کشف جسد شدند.

سرهنگ محمدی خاطرنشان کرد: پدر مقتول که به خود آسیب جدی زده بود در بیمارستان جان خود را از دست داد که در این خصوص پرونده تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارجاع داده شد.

اخبار مرتبط:
خودکفایی صنعتی ایران با پروژه‌های پتروشیمی و نیروگاه خورشیدی
خودکفایی صنعتی ایران با پروژه‌های پتروشیمی و نیروگاه خورشیدی

مدیرعامل تأمین اجتماعی نیروهای مسلح کشور گفت: سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیون دلاری و فناوری بومی، توانمندی نیروهای مسلح در عرصه صنعت و انرژی را تثبیت می‌کند.

صالحی: اصفهان قطب راهبردی امنیت ملی و هسته‌ای کشور است
صالحی: اصفهان قطب راهبردی امنیت ملی و هسته‌ای کشور است

معاون امنیتی انتظامی استانداری اصفهان تأکید کرد: جایگاه استان در جنگ هسته‌ای و دفاعی ممتاز است و توسعه علمی و اقتصادی با پیشرفت پروژه‌های دانش‌بنیان همزمان شده است.

پیش‌راه‌اندازی خط تولید ۴۰ هزار تنی ایزوپروپانول در اصفهان
پیش‌راه‌اندازی خط تولید ۴۰ هزار تنی ایزوپروپانول در اصفهان

عملیات پیش‌راه‌اندازی خط تولید ۴۰ هزار تنی ایزوپروپانول در اصفهان با دانش بومی آغاز شد؛ ایران اکنون توان صادراتی به منطقه دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است