کد خبر : 319747
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۹ - 13:04
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

آیا بشار اسد در حمله اسرائیل به ایران نقش داشت؟

دفتر علی‌اکبر ولایتی طی اطلاعیه‌ای شایعات منتشر شده درباره همراهی سوریه با رژیم اسرائیل در جریان حمله به ایران را تکذیب و اعلام کرد: بشار اسد فردی تاثیر گذار، معتقد به مقاومت و ایستادگی به ویژه در مقابل رژیم صهیونیستی است.

آیا بشار اسد در حمله اسرائیل به ایران نقش داشت؟

به گزارش سایت خبری مدارا: بعد از حمله اسرائیل به ایران و طرح این موضوع که جنگنده‌های رژیم اسرائیل چطور خودشان را به ایران رساندند، به خصوص از وقتی که معلوم شد از آسمان عراق استفاده شده شاهد انتشار شایعاتی هم درباره همراهی سوریه با اسرائیلی‌ها بودیم!
در فضای مجازی به نقل از علی‌اکبر ولایتی، مشاور امور بین‌الملل رهبری اینطور شایعه شده بود که دولت سوریه اقدامی برای ممانعت از پرواز جنگند‌های اسرائیلی نکرده است! و بدتر اینکه در این باره به اطلاعی هم به ایران نداده است!
دفتر ولایتی، اما در اطلاعیه‌ای ضمن تکذیب این شایعات، توضیحاتی را ارائه کرد.
در این اطلاعیه با تاکید بر اینکه «خبر مزبور و تمامی مطالب منتشر شده از پایه و اساس، صحت نداشته و کاملا ساختگی است» آمده است: «دولت سوریه دولتی انقلابی، ضد صهیونیسم و از حلقه‌های اصلی زنجیره مقاومت می‌باشد و دکتر بشار اسد فردی تاثیر گذار، معتقد به مقاومت و ایستادگی به ویژه در مقابل رژیم صهیونیستی است. این‌گونه خبرسازی‌ها از بنیان دروغ بوده و پیگیری این موضوع از طریق مراجع ذی صلاح پیگیری خواهد شد.»

اخبار مرتبط:
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،

موسویان نوشت: «روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد با وجود اینکه ایران چند دهه تحت تهدید حمله نظامی دو قدرت اتمی آمریکا و اسرائیل قرار داشت و نهایتا هم مورد حمله این دو کشور قرار گرفت. اما به هند پیشنهاد ۱۱۷ فروند سوخو-۳۵ M و تولید مشترک سوخو-۵۷ با انتقال کامل فناوری را به هند داده در حالیکه هند متحد آمریکا است.»

احد وظیفه: دمای کشور نسبت به ۵۰ سال اخیر، ۲.۵ درجه افزایش پیدا کرده است
احد وظیفه: دمای کشور نسبت به ۵۰ سال اخیر، ۲.۵ درجه افزایش پیدا کرده است

مسئول مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران سازمان هواشناسی درباره علت اصلی گرم‌تر شدن زمین اظهار داشت: علت اصلی این واقعه گرم شدن زمین است. گرم شدن زمین هم ناشی از سوخت‌های فسیلی و گاز‌های گلخانه‌ای است. این عوامل باعث می‌شوند انرژی خورشید در روی زمین به تله بیوفتد

هلال احمر: در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۱۵ نفر زنده و ۱۸۸ شهید را با کمک سگ‌های تجسس از زیر آوار بیرون آوردیم/ به خاطر شرایط سخت محیطی، دو قلاده از این حیوانات تلف شدند
هلال احمر: در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۱۵ نفر زنده و ۱۸۸ شهید را با کمک سگ‌های تجسس از زیر آوار بیرون آوردیم/ به خاطر شرایط سخت محیطی، دو قلاده از این حیوانات تلف شدند

رئیس اداره عملیات و جستجو و آنست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در پی حملات رژیم صهیونیستی، با کمک سگ‌های تجسس، ۱۵ نفر را زنده از زیر آوار نجات دادیم و پیکر ۱۸۸ شهید را نیز از زیر آوار خارج کردیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است