کد خبر : 319663
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۹ - 04:41
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۱۳ کیلوگرم تریاک در نجف‌آباد کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد از توقیف یک دستگاه خودرو سواری و کشف محموله ۱۳ کیلویی تریاک در عملیات هماهنگ مأموران پلیس این فرماندهی خبر داد.

۱۳ کیلوگرم تریاک در نجف‌آباد کشف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ میثم گوهری آرانی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی، مأموران انتظامی این فرماندهی از جابه جایی مقادیری مواد افیونی در یکی از محورهای مواصلاتی سطح حوزه استحفاظی مطلع و اقدامات خود را برای شناسایی این محوله آغاز کردند.

به نوشته مهر؛ وی در ادامه گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با حضور در سطح محور مورد نظر و با انجام اقدامات تخصصی و بررسی‌های دقیق میدانی در نهایت خودرو حامل مواد مخدر را شناسایی و در یک عملیات هماهنگ نسبت به توقیف خودرو اقدام کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد با اشاره به شناسایی یک سوداگر مرگ در این عملیات خاطر نشان کرد: مقدار ۱۳ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک که به طرز ماهرانه‌ای در داخل خودرو جاساز شده بود کشف شد.

اخبار مرتبط:
برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت
برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت

رئیس اورژانس کاشان گفت: شش نفر در اثر برخورد تریلر و خودرو سواری پراید در اتوبان کاشان اصفهان مصدوم شدند.

تشدید برخورد با منابع آلاینده هوا در اصفهان؛ تیم‌های پایش افزایش یافت
تشدید برخورد با منابع آلاینده هوا در اصفهان؛ تیم‌های پایش افزایش یافت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: با استمرار شرایط اضطرار آلودگی هوا در اصفهان، دستگاه‌های اجرایی نظارت بر منابع آلاینده را افزایش دادند که نتیجه آن پلمب سه کارگاه غیراستاندارد و صدور چندین اخطار برای واحدهای متخلف بود.

سرقت ۴۰ میلیاردی از ۲ منزل در اصفهان کشف شد
سرقت ۴۰ میلیاردی از ۲ منزل در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: ۳ سارق که با دستبرد به ۲ منزل در شهر اصفهان ۴۰ میلیارد ریال اموال شهروندان را به سرقت برده بودند، دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است