کد خبر : 319546
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۸ - 12:39
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: پاسخ ایران به اسرائیل قطعی است

کیهان نوشت: خبط صهیونیست‌ها در حمله به خاک ایران، گناهی نابخشودنی است که اسرائیل درد آن را خواهد چشید، دردی که در برابر همگان ضجه و ترس آنان را نشان خواهد داد.

کیهان: پاسخ ایران به اسرائیل قطعی است

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه کیهان نوشت: پاسخ ایران به اسرائیل قطعی است؛ البته به نقل از رسانه‌های غربی. این روزنامه اصولگرا گذشته از مواضع رسمی مسئولان در ایران مبنی بر محفوظ بودن حق پاسخگویی ایران به حمله اسرائیل، مروری بر تحلیل‌ها و گمانه‌زنی‌ها در رسانه‌های غربی داشته و به این نتیجه رسیده که «انتظار پاسخ ایران به هر حمله‌ای را داشته و دارند و این مسئله را جدی می‌دانند.»
«کیهان» نوشته: «آمادگی جهانی برای پاسخ ایران نشانگر این است که تلقی دنیا از دوئل میان ایران و اسرائیل، عقب‌نشینی ما نیست. این گمانه‌زنی‌ها و اشارات به پاسخ قطعی ایران در روز‌های پس از حمله ۵ آبان نیز ادامه یافت».
برخی از گزارش‌های مورد اشاره کیهان به شرح زیر است:
رونن برگمن، روزنامه‌نگار نظامی – امنیتی رژیم صهیونیستی اعلام کرد بر اساس ارزیابی‌ها، حمله ایران به تلافی اقدام اخیر اسرائیل قطعی است.
گزارشکر شبکه ۱۴ اسرائیل: ایران در حال آماده شدن
برای حمله مجدد به اسرائیل است.
امیچای ستین خبرنگار شبکه کان اسرائیل در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس عنوان داشت: منابع آگاه آمریکایی به من می‌گویند که ایالات متحده تخمین می‌زند که ایران همچنان می‌تواند با همان قدرت پیشین پاسخ دهد – یعنی صد‌ها موشک بالستیک علیه اسرائیل شلیک کند. این در حالی است که ارزیابی آمریکا این است که آسیب به ظرفیت تولید موشک بر ماهیت واکنش احتمالی ایران تاثیر خواهد گذاشت.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت گزارش داد که جلسه کابینه به محلی امن انتقال یافته که در دفتر پیشین کابینه یا در مقر وزارت جنگ نیست.
«کیهان» در پایان نوشت: «اسرائیل چه در طی چندین دهه درگیری با ایران، چه در سال‌های اخیر و چه در دوران پس از طوفان الاقصی به‌خوبی این نکته را دریافته است که ایران چه از داخل خاک خود، چه در منطقه و چه در نقاطی که در مخیله این رژیم نخواهد گنجید، ظرفیت‌های فراوانی برای تنبیه آنان دارد. حمله ۵ آبان اسرائیل، از این جهت که کذب لاف‌های یک ماهه اخیر این رژیم و ناتوانی آن در ضربه اساسی به کشورمان را آشکار ساخت، کوچک بودن هیمنه مصنوعی و پوشالی این رژیم را آشکار کرد. ولی خبط صهیونیست‌ها در حمله به خاک ایران، گناهی نابخشودنی است که اسرائیل درد آن را خواهد چشید، دردی که در برابر همگان ضجه و ترس آنان را نشان خواهد داد.»

اخبار مرتبط:
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو

قاب متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو و احترام نظامی دانشجویان به سرود ملی ایران در دانشگاه آزاد تهران مرکز مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد
مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد

مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی گفت: آنفلوآنزا بعضی اوقات می‌تواند خیلی شدید باشد و این موج فعلی بیماری یک مقداری شدیدتر از موج‌های قبلی است و وقتی تعداد مبتلایان زیاد شود، بالاخره در آن مرگ و میر هم دارد و احتمال کشندگی افراد مبتلا هم وجود دارد.

محسن هاشمی: نامزد شورای شهر نمی‌شوم/ شهردار هم نمی‌توانم باشم
محسن هاشمی: نامزد شورای شهر نمی‌شوم/ شهردار هم نمی‌توانم باشم

رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در برنامه «سپهر سیاسی»، اعلام کرد: در انتخابات پیش‌ رو نامزد شورای‌شهر نمی‌شوم؛ به دلیل بازنشستگی امکان تصدی شهرداری را نیز در حال حاضر ندارم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است