کد خبر : 319487
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۸ - 11:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

نتانیاهو برای اولین بار به ترور هنیه اعتراف کرد

نخست وزیر اسرائیل برای اولین بار به مسئولیت تل آویو در ترور اسماعیل هنیه در تهران اعتراف کرد. نتانیاهو گفت: ما سیدحسن نصرالله، محمد ضیف و اسماعیل هنیه را ترور کردیم.

نتانیاهو برای اولین بار به ترور هنیه اعتراف کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای اولین بار به مسئولیت تل آویو در ترور اسماعیل هنیه در تهران اعتراف کرد.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی برای اولین بار رسماً مسئولیت ترور شهید اسماعیل هنیه رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس را بر عهده گرفت.
نتانیاهو گفت: ما سیدحسن نصرالله، محمد ضیف و اسماعیل هنیه را ترور کردیم.
بنیامین نتانیاهو اظهار داشت عملیات‌های اصلی خود علیه حماس را پایان داده و به جبهه شمالی منتقل شدیم.
وی این اظهارات را روز دوشنبه (۲۸ نوامبر ۲۰۲۴) در مجمع عمومی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) عنوان کرد.
اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده اند. سازمان غذا و دارو عامل اصلی افزایش قیمت داروهاست.

ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد
ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پیش از سفر به خاورمیانه، استیو ویتکاف را یک توافق‌کننده ماهر و با توانایی ویژه توصیف کرد و از او برای کمک به آزادسازی گروگان آمریکایی - اسرائیلی توسط حماس قدردانی کرد. او همچنین تاکید کرد که در یک کنفرانس خبری، دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکا و چین به یک توافق تجار بزرگ دست یافته‌اند که براساس آن، از دوم آوریل، تعرفه‌ها به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد.

تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم
تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا اظهار کرد: با چشمانی باز و با دقت در حال پیش بردن امور هستیم. آمریکایی‌ها در صحبت‌هایشان این‌گونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است