کد خبر : 319314
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۷ - 12:12
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

عراقچی در کمیسیون امنیت ملی: در زمان مقتضی پاسخ اسرائیل را خواهیم داد

وزیر امور خارجه در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس تأکید کرد که حق جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ به اسرائیل محفوظ است و در زمان مقتضی پاسخ خواهند داد.

عراقچی در کمیسیون امنیت ملی: در زمان مقتضی پاسخ اسرائیل را خواهیم داد

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: وزیر امور خارجه در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس تأکید کرد که حق جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ به اسرائیل محفوظ است و در زمان مقتضی پاسخ خواهند داد.

ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، از برگزاری جلسه این کمیسیون بعد از ظهر امروز (یکشنبه) با حضور عباس عراقچی وزیر امور خارجه، خبر داد.
وی افزود: در این جلسه، آقای عراقچی گزارشی از آخرین وضعیت تحولات منطقه، از جمله مقاومت و شرارت‌های رژیم صهیونیستی و سفرهای اخیر خود به برخی کشورهای منطقه ارائه داد.
رضایی به نقل از عراقچی گفت: «رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق ۲ ضربه شدیدی خورد و ۹۰ درصد موشک‌ها به هدف اصابت کرد، اما صهیونیست‌ها اخبار آن را سانسور کردند.» او همچنین به تلاش برای هماهنگی میان میدان و دیپلماسی برای مقابله با شرارت‌های صهیونیستی اشاره کرد و هدف سفرهای منطقه‌ای خود را ایجاد بازدارندگی سیاسی عنوان کرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: آقای عراقچی همچنین به وضعیت روحیه رزمندگان مقاومت اشاره کرد و گفت که مقاومت ضرباتی خورده اما در حال بازسازی است. حزب‌الله پایگاه مردمی دارد و از بین رفتنی نیست. او افزود: رژیم صهیونیستی به دنبال توسعه جنگ است و ما به هر حمله‌ای متناسب با آن پاسخ می‌دهیم. خواهان جنگ نیستیم اما از جنگ فرار نمی‌کنیم و برای هر جنگی آماده هستیم.
وی تصریح کرد: وزیر امور خارجه همچنین حمله اخیر رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کرد و تأکید کرد که حق جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ به این رژیم محفوظ است و در زمان مقتضی پاسخ خواهند داد.
رضایی با بیان اینکه عراقچی گزارشی از سفر اخیر خود به اجلاس بریکس و کازان روسیه نیز ارائه داد و گفت: یکی از تصمیمات بسیار درست دولت شهید رئیسی و وزارت خارجه در دوران شهید امیر عبداللهیان، عضویت ایران در بریکس بود. در اجلاس اخیر بریکس تصمیم گرفته شد که کشورهای متقاضی به عنوان شریک پذیرفته شوند.
اخبار مرتبط:
تخت روانچی: دور بعدی هنوز زمانش مشخص نشده ولی روی اصل انجام شدنش توافق شده است
تخت روانچی: دور بعدی هنوز زمانش مشخص نشده ولی روی اصل انجام شدنش توافق شده است

مجید تخت روانچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه بیان کرد: موضوع کشورهای ضامن در مذاکرات با آمریکا مطرح نشده است. زمان سفر وزیر خارجه به سه کشور اروپایی هنوز مشخص نشده است.

رئیس صداوسیما: سال ۱۴۰۳ سال پرتنش و حادثه ای بود؛ رئیس جمهور و رهبران مقاومت را از دست دادیم و انتخابات ریاست جمهوری را داشتیم؛ رسانه ملی کارنامه درخشانی را در این بخش به جای گذاشت
رئیس صداوسیما: سال ۱۴۰۳ سال پرتنش و حادثه ای بود؛ رئیس جمهور و رهبران مقاومت را از دست دادیم و انتخابات ریاست جمهوری را داشتیم؛ رسانه ملی کارنامه درخشانی را در این بخش به جای گذاشت

رئیس صداوسیما در اختتامیه چهارمین جشنواره رادیویی پژواک گفت: برای ما در رسانه‌ها و رسانه ملی، حوادث و بحران‌ها هرچقدر سخت تر باشد درس آموزتر است و ما را آموخته‌تر می کند.

وزیر کار: کارت زرد قبلی مجلس به من بر اساس اطلاعات نادرست بود / از ۱۰ نفر به عنوان معاون وزارت‌خانه نام برده شد که نادرست بود
وزیر کار: کارت زرد قبلی مجلس به من بر اساس اطلاعات نادرست بود / از ۱۰ نفر به عنوان معاون وزارت‌خانه نام برده شد که نادرست بود

احمد میدری وزیر تعاون کار و و رفاه اجتماعی،گفت: در بررسی سوال قبلی نمایندگان مجلس نیز از ۱۰ نفر نام برده شد که این‌ افراد در وزارت‌خانه هستند و شما آنها را به عنوان معاون معرفی کردید که همه این اطلاعات نادرست بود و بر اساس همان اطلاعات نادرست به من کارت زرد دادید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است