کد خبر : 319128
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۶ - 12:14
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

شورای امنیت: جلسه بررسی حمله اسرائیل به خاک ایران، روز دوشنبه برگزار می‌شود

شورای امنیت سازمان ملل از تشکیل نشست پس از حمله بامداد شنبه اسرائیل به خاک ایران در روز دوشنبه خبر داد. دنی دنون سفیر اسرائیل در سازمان ملل در واکنش به این موضوع مدعی شد: این تلاشی دیگر از سوی ایران برای آسیب رساندن به ما و این بار در عرصه سیاسی» است. او گفته های ایران مبنی بر اینکه اسرائیل قوانین بین المللی را نقض کرده است «مضحک» خواند.

شورای امنیت: جلسه بررسی حمله اسرائیل به خاک ایران، روز دوشنبه برگزار می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: شورای امنیت سازمان ملل از تشکیل نشست پس از حمله متجاوزانه بامداد شنبه رژیم صهیونیستی به خاک ایران در روز دوشنبه خبر داد.

شبکه تلویزیونی آمریکایی سی‌ان‌ان با اعلام این خبر افزود: ایران اعلام کرده است که اسرائیل بامداد شنبه با حمله مستقیم، قوانین بین المللی را نقض کرده و درخواست جلسه شورای امنیت را ارائه داده است.

امیرسعید ایروانی نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به شورای امنیت، اقدامات اسرائیل را «نقض جدی حاکمیت و تمامیت ارضی» ایران و «نقض آشکار قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل» دانست.

دنی دنون سفیر اسرائیل در سازمان ملل در واکنش به این درخواست تهران مدعی شد: این تلاشی دیگر از سوی ایران برای آسیب رساندن به ما و این بار در عرصه سیاسی» است. وی همچنین بر حق اسرائیل برای دفاع از خود تاکید کرد.

روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی کشور ساعات اولیه صبح روز شنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سامانه یکپارچه پدافند هوایی، هجوم رژیم صهیونیستی به نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را رهگیری و مقابله موفق کرد.

در این اطلاعیه آمده است: به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند، با وجود هشدارهای قبلی مسئولان جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی بامداد امروز در اقدامی تنش‌زا نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داد که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده که ابعاد حادثه در دست بررسی است.

اخبار مرتبط:
بیانیه سپاه: اسرائیل بهای سنگینی برای جنایت خود می‌پردازد
بیانیه سپاه: اسرائیل بهای سنگینی برای جنایت خود می‌پردازد

سپاه در بیانیه‌ای به‌مناسبت شهادت سرلشکر سلامی در حمله تروریستی اسرائیل تصریح کرد: رژیم جنایتکار صهیونیستی بهای سنگینی برای این جنایت که با آگاهی حاکمان پلید کاخ سفید و رژیم تروریستی امریکا مرتکب شد خواهد پرداخت.

طهرانچی و عباسی در حمله تروریستی اسرائیل به شهادت رسیدند
طهرانچی و عباسی در حمله تروریستی اسرائیل به شهادت رسیدند

محمدمهدی طهرانچی و فریدون عباسی دانشمندان هسته‌ای در حملات امروز اسرائیل به شهادت رسیدند.

سرلشکر رشید به شهادت رسید
سرلشکر رشید به شهادت رسید

فرمانده قرارگاه خاتم در حمله رژیم اسرائیل به شهادت رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است