کد خبر : 318443
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۱ - 10:28
چاپ

چمران درباره سوال دو عضو شورا از شهردار تهران: به دلایل مسائل عمومی کشور، تصمیم گرفته شد که زاکانی فعلا به شورا نیاید

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در خصوص سؤال دو نفر از اعضای شورای شهر تهران (نجفی و تشکری هاشمی) از زاکانی، شهردار تهران گفت: سؤال آقای تشکری و خانم نجفی به دلیل وقت‌گیری جدا مطرح خواهد شد. قرار بود که این موضوع ۱۰ روزه رعایت نشود. البته شهردار آماده پاسخگویی بود اما به دلایل مسائل عمومی کشور، این موضوع به تعویق افتاده است.

چمران درباره سوال دو عضو شورا از شهردار تهران: به دلایل مسائل عمومی کشور، تصمیم گرفته شد که زاکانی فعلا به شورا نیاید

به گزارش سایت خبری مدارا: رئیس شورای شهر تهران درباره سؤال دو نفر از اعضای شورا از زاکانی گفت: علی‌رغم اینکه شهردار آماده پاسخگویی بود، اما تصمیم گرفته شد این کار فعلاً صورت نگیرد.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، پیش از آغاز دویست و هفتاد و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره دستور جلسه امروز شورا اظهار کرد: ابتدا آقای امانی گزارشی از یکی از محلات تهران که بازدید کرده است، ارائه خواهد داد. سپس دوستان طرحی را مطرح کرده‌اند که موزه‌های شهرداری، هر آنچه که مربوط به موزه‌ها است، باید در سامانه میراث فرهنگی ثبت شود که قانوناً این کار باید انجام گیرد.

وی افزود: بعد از آن، چون از بررسی باغات کمی عقب افتاده‌ایم، امروز باغات را در دستور کار قرار داده‌ایم. موارد زیادی هستند که باید رسیدگی شوند.

چمران در رابطه با سؤال دو نفر از اعضای شورای شهر تهران (نجفی و تشکری هاشمی) از زاکانی، شهردار تهران گفت: سؤال آقای تشکری و خانم نجفی به دلیل وقت‌گیری جدا مطرح خواهد شد. قرار بود که این موضوع ۱۰ روزه رعایت نشود. البته شهردار آماده پاسخگویی بود اما به دلایل مسائل عمومی کشور، این موضوع به تعویق افتاده است.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است