کد خبر : 3184
انتشار : ۱۳۹۷/۰۶/۱۰ - 08:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نظر حجت‌الاسلام زائری در مورد ادعاهای اخلاقی علیه عراقی‌ها

نظر حجت‌الاسلام زائری در مورد ادعاهای اخلاقی علیه عراقی‌ها

[ad_1]

حجت‌الاسلام زائری: مسائل اخلاقی عراقی‌ها در مشهد دروغ نیست

حجت الاسلام محمدرضازائری در روزنامه خراسان نوشت: جریان گسترده رسانه‌ای هفته‌های گذشته در باره سوء استفاده همسایگان عراقی از فضای مشهد با یک تیر دو نشان را هدف گرفته است. از یک سو روابط مثبت و صمیمی میان مردم ایران و عراق را مخدوش می‌کند و نقشه‌ای را که صهیونیست‌ها ده‌ها سال دنبال کرده‌اند، محقق می‌سازد و از سوی دیگر – با هدفی بسیار مهم‌تر و حساس تر- به مفهوم و جایگاه زیارت لطمه می‌زند.

این دو سرمایه ارزشمند فرهنگی، مذهبی و اجتماعی، سیاسی هر یک از جهاتی بسیار مهم و گران بهایند که فقدان شان یا حتی آسیب دیدن شان ما را با مشکلات جدی روبه رو می‌سازد.

زیارت و رابطه معنوی و عاطفی با سلطان خراسان آخرین برج و باروی هویتی و دینی ماست که نقصان‌ها و مشکلات دیگر ما را جبران می‌کند و دشمن هوشمندانه این دژ مستحکم را هدف گرفته است.


+ بیشتر بخوانید: واکنش علم‌الهدی به شایعه “استفاده از زنان ایران توسط مردان عراقی در مشهد”


رابطه همسایگان ایرانی و عراقی هم که به رغم سال‌ها جنگ تحمیلی از برکت راهپیمایی اربعین در سال‌های اخیر در حال نزدیک‌تر شدن بوده قطعا تهدید بزرگی برای همه توطئه‌های دشمن است.

قصد این نوشتار تکذیب اصل مشکل نیست و طبعا دشمن هم قطعا جایی سرمایه گذاری می‌کند که زمینه‌ای برای بهره برداری اش وجود داشته باشد.

از چند سال قبل یک متخصص روان شناس که در حوزه آسیب‌های اجتماعی فعال بود و به مشهد تردد داشت در این خصوص صحبت کرده و تذکر داده بود. اما حجم اغراق شده موضوع و نوع جریان سازی رسانه‌ای در فضای مجازی به خوبی نشان دهنده برنامه ریزی حساب شده و دست‌های پنهان در این تبلیغات آشکار بود. نقشه‌ای که اتاق فکر رژیم صهیونیستی و گروه‌های عملیاتی آنان طراحی کرده‌اند چنان پیچیده و دقیق است و اهمیت هر دو هدف برای آنان چنان است که اگر لازم باشد خودشان می‌توانند افرادی را به عنوان مسافر به مشهد بفرستند سپس عکس و فیلم هم تهیه کنند و در فضای مجازی منتشر سازند و بعد هم عوامل دیگرشان در این آتش بدمند و با تحریک عواطف و احساسات مردم غیور ایران شعله هایش را بیشتر برافروزند.

اگر کسی‌اندکی تردید داشته باشد کافی است تجربه نیمه نخست قرن گذشته میلادی جاسوس‌های انگلیسی در عراق را مرور کند و شیوه‌های آنان در فتنه انگیزی و آتش افروزی را ببیند.

مسئله اکنون تنها حرمت و ارزش مردم بزرگوار خراسان و رابطه برادرانه مسلمانان دو کشور نیست. دشمن جایگاه تمدنی زیارت در فرهنگ ایرانی ما را هدف گرفته است و می‌کوشد تا با یک تیر هر دو هدف بزرگ را بزند.

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند
زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر گفت: زن و مرد معتادی که در شاهین شهر ۴ میلیارد ریال طلا از منزل یک شهروند سرقت کردند، دستگیر شدند.

۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند
۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان از اجرای مرحله هفدهم طرح آرامش پلیس استان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۵۳ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است