کد خبر : 318144
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۲۹ - 18:02
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

مهدی چمران: عده‌ای نمی‌خواهند تهرانی‌ها راحت سوار اتوبوس برقی شوند!

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: اتوبوس‌های وارداتی از چین هنوز در گمرک بوده و ترخیص و بارگیری نشده‌اند ضمن اینکه این اتوبوس‌ها توسط شرکت واحد اتوبوسرانی پایتخت خریداری شده است.

مهدی چمران: عده‌ای نمی‌خواهند تهرانی‌ها راحت سوار اتوبوس برقی شوند!

به گزارش سایت خبری مدارا: مهدی چمران روز یکشنبه در دویست و هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر اظهار کرد: اتوبوس‌های خریداری شده‌ای که هنوز در گمرک است، به نام شرکت واحد بوده و نامی از شهرداری تهران وسط نیست؛ مشکل گمرک این است که متولی خرید اتوبوسرانی باشد لذا با ارائه اسناد مربوطه در حال رفع این مشکل و ترخیص آن‌ها هستیم.

وی افزود: بنده فکر می‌کنم عده‌ای نمی‌خواهند مردم تهران به راحتی سوار اتوبوس و مترو شوند، البته امیدوارم اینطور نباشد و همه کمک کنند تا ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت هر چه زودتر به وسایل نقلیه جدید مجهز شود.

وی در بخش دیگری گفت: وزارت کشور صد‌ها مشکل دارد و نمی‌توان انتظار داشت در همه امور ورود کند؛ وقتی شهرداری‌ها خودکفا شده و بالای سر آن‌ها شورا قرار دارد و فقط باید در جایی که نیاز است از وزارت کشور کمک گرفت و نباید انتظار داشت که در همه مسایل ما خود را سهیم بدانند.

پیشتر گمرک جمهوری اسلامی در واکنش به ادعای خاک خوردن تاکسی و اتوبوس‌های برقی تهران در گمرک شهید رجایی اعلام کرده بود: هیچگونه محموله خودرو‌های برقی از طرف شهرداری تهران در روز‌های اخیر به گمرک شهید رجایی اظهار نشده است.

گمرک شهید رجایی بندرعباس از مسئولان شهرداری تهران درخواست کرده است تا در صورت وجود چنین محموله‌ای در محوطه‌های بندری و صدور قبض انبار، با اسناد و مدارک و مجوز ورود و ثبت سفارش از وزارت صمت و مجوز‌های مرتبط در سریع‌ترین زمان ممکن به مسئولان گمرک شهید رجایی بندر عباس مراجعه کنند.

رییس شورای اسلامی شهر تهران از انتخاب ۵ نقطه برای آرامستان‌های جدید در پایتخت خبر داد و یادآور شد: دستور دادیم که مشکلات و مطالعات ترافیکی ۲ نقطه از این تعداد را بررسی و به شورا ارائه کنند؛ همچنین سه نقطه دیگر تصویب شده و شهرداری باید پیگیر اجرایی کردن برنامه‌های خود در این مناطق باشد.

اخبار مرتبط:
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

عارف: کاستی‌ها در بخش پدافندی به ویژه امنیت سایبری باید جبران شود
عارف: کاستی‌ها در بخش پدافندی به ویژه امنیت سایبری باید جبران شود

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه عملکرد بخش دفاعی مایه افتخار کشور و نظام است تصریح کرد: تقویت بخش‌های دفاعی و نیروهای مسلح کشور دغدغه جدی دولت چهاردهم است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است