کد خبر : 316621
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۹ - 12:13
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: اگر جمهوری اسلامی به آخر خط رسیده چرا این‌همه از آن وحشت دارند؟!

روزنامه حسین شریعتمداری نسبت به مصاحبه اخیر نامزد انتخابات آمریکا واکنش نشان داد.

کیهان: اگر جمهوری اسلامی به آخر خط رسیده چرا این‌همه از آن وحشت دارند؟!

به گزارش سایت خبری مدارا:  روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش نوشت:

گفت: تازه چه خبر؟!
گفتم: کامالا هریس، معاون بایدن و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا در مصاحبه با برنامه «‌۶۰ دقیقه‌» در پاسخ به این سؤال که «‌کدام کشور خارجی را بزرگ‌ترین دشمن آمریکا می‌دانید»؟ می‌گوید؛ ایران! و تاکید می‌کند ایران اصلی‌ترین دشمن آمریکاست.
گفت: دو سال قبل، نتانیاهو نیز در مقابل این سؤال که بزرگ‌ترین دشمن اسرائیل کیست؟سه بار گفته بود؛ ایران، ایران، ایران!
گفتم: پس چرا شب و روز از هزاران رسانه جار می‌زنند که انقلاب اسلامی در گذر زمان کمرنگ شده و جمهوری اسلامی ایران به آخر خط رسیده است؟! اگر انقلاب کمرنگ شده و جمهوری اسلامی به آخر خط رسیده چرا این‌همه از آن وحشت دارند؟!
گفت: آن‌همه لاف قدرت که می‌زدند و می‌زنند و این‌همه هزینه که کرده‌اند و می‌کنند و لشکر‌کشی و توطئه و آشوب که به راه انداخته‌اند و‌… به چه دردشان خورده است؟
گفتم: قاضی به متهم گفت؛ به جرم این که به دروغ خودتو مکانیک معرفی کرده و اموال این و آن را بالا کشیده و ماشین‌ها را به جای تعمیر، خراب کرده‌ای به فلان سال زندان محکوم می‌شوی. یارو گفت؛ قربان! فلان خوردم! منو ببخشید. قاضی گفت؛ دادگاه به خورد و خوراک تو کاری نداره! هرچه می‌خواهی بخور، برای جرمی که مرتکب شده‌ای باید به زندان بروی!
اخبار مرتبط:
حذف صفر از پول ملی تغییری در قدرت خرید مردم ایجاد نمی‌کند
حذف صفر از پول ملی تغییری در قدرت خرید مردم ایجاد نمی‌کند

یک کارشناس اقتصادی معتقد است حذف چهار صفر از پول ملی اگرچه در ظاهر تغییری در ارزش واقعی دارایی‌ها و قدرت خرید ایجاد نمی‌کند، اما گامی در جهت بازسازی و جلب اعتماد عمومی به پول ملی و اصلاح کارکردهای مبادلاتی است.

خرید سربازی در دستور کار مجلس قرار گرفت/ جزئیات و قیمت خرید سربازی ۱۴۰۴
خرید سربازی در دستور کار مجلس قرار گرفت/ جزئیات و قیمت خرید سربازی ۱۴۰۴

خرید سربازی ۱۴۰۴ بار دیگر در دستور کار مجلس قرار گرفت. کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با طرح خرید خدمت سربازی برای مشمولان غایب بیش از پنج سال موافقت کرده است. طبق این مصوبه، متأهلان و افراد بالای ۳۵ سال در اولویت قرار دارند و قیمت خرید سربازی بر اساس مقطع تحصیلی متفاوت خواهد بود.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: خروج از NPT زمینه تحریم ایران را فراهم می‌کند
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: خروج از NPT زمینه تحریم ایران را فراهم می‌کند

آن رویکردی که در مجلس شورای اسلامی دیده می شود، نه تنها به رفع مشکلات کمکی نمی کند، بلکه نوعی همیاری با نتانیاهو است. خروج ایران از NPT نیز زمینه را برای تحریم ایران فراهم می کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است