کد خبر : 316231
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۷ - 02:53
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

جلوگیری از دست‌فروشی ۱۱۵۷ نفر در اصفهان

مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان گفت: در شش ماه نخست سال جاری از بساط‌گستری و دست‌فروشی ۱۱۵۷ نفر جلوگیری شد. همچنین هدایت و ساماندهی ۶۷۰ متکدی را نیز تحقق بخشیدیم.

جلوگیری از دست‌فروشی ۱۱۵۷ نفر در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مصطفی مرادیان‌نژاد ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: طی شش ماه نخست سال جاری ۱۴ هزار و ۶۳۲ تذکر و ۴۸۰۴ اخطاریه صادر شده است. همچنین رفع تخلف ۱۴ هزار و ۶۰۱ متصدی صنفی انجام شده است.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: در این بازۀ زمانی ۳۵۳۷ اخطاریه با موضوع جلوگیری از نصب تابلوهای غیرمجاز صادر و ۱۳۲۴ مورد نیز رفع تخلف شد. تاکنون با هدف جمع‌آوری خودروهای فرسودۀ رهاشده در معابر شهر، ۵۶۴ اخطاریه صادر و ۱۱۳ خودرو نیز جمع‌آوری شده است.

مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان توضیح داد: در این مدت، از بساط‌گستری و دست‌فروشی ۱۱۵۷ نفر جلوگیری شد. همچنین هدایت و ساماندهی ۶۷۰ متکدی را نیز تحقق بخشیدیم.

مرادیان‌نژاد با اشاره به اینکه در بخش کنترل ساختمان از ادامۀ فعالیت و تعطیلی کارگاه‌های ساختمانی متخلف یا بدون مجوز و پروانه از ۷۲ احداث زمین بایر جلوگیری شده است، تصریح کرد: همچنین از افزایش طبقات ۵۷۲ ساختمان، تعمیرات داخلی غیرمجاز ۲۲۵۴ ساختمان، تبدیل وضعیت ۶۱۰ ساختمان و فعالیت ۸۰۱۹ کارگاه ساختمانی متخلف نیز ممانعت شد.

وی اضافه کرد: در شش ماه نخست سال جاری در راستای اجرای بند ۲۰ قانون شهرداری‌ها مبنی ‌بر «رفع مزاحمت کارگاه‌های صنفی مزاحم» از طریق اجرای تمهیدات و تعطیلی، ۸۹ رأی قضائی اجرایی شد. براساس بند ۱۴ قانون شهرداری‌ها مبنی ‌بر «رفع خطر از بناهای حادثه‌آفرین، چاله‌ها و اشیای مشرف به معابر عمومی» ۱۸۱ رأی به مرحلۀ اجرا رسید. به‌منظور اجرای مادۀ ۱۱۰ قانون شهرداری‌ها نیز طی شش ماه ابتدای سال جاری ۵۲۹ رأی در این کلان‌شهر اجرا شد.

ادارۀ ارتباطات رسانه‌ای شهرداری اصفهان مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری این سازمان خاطرنشان کرد: در بخش کنترل دفع ضایعات ساختمانی در سطح شهر نیز اقداماتی صورت گرفت. از این اقدامات، می‌توان به تعطیلی کارگاه‌های ایجادکننده سد معبر، پیشگیری از تخلیۀ مصالح و نخاله در معابر عمومی اشاره کرد؛ چراکه در این زمینه ۴۹۴۸ اخطار صادر و ۱۰۵۹ کارگاه ساختمانی متخلف نیز تعطیل شده است.

اخبار مرتبط:
جلوگیری از قطع برق ناگهانی چاه‌های کشاورزی و اصناف در دستورکار قرار گرفت
جلوگیری از قطع برق ناگهانی چاه‌های کشاورزی و اصناف در دستورکار قرار گرفت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از بررسی راهکارهای مدیریت مصرف برق برنامه‌ریزی شده توسط چاه‌های کشاورزی و اصناف در استان‌ اصفهان خبر داد.

تعیین تکلیف ۶ شرکت صنعتی و مهلت قانونی برای فعال‌سازی زمین‌های راکد
تعیین تکلیف ۶ شرکت صنعتی و مهلت قانونی برای فعال‌سازی زمین‌های راکد

معاون اقتصادی استاندار اصفهان گفت: با اجرای بند(خ) ماده (۴۸) قانون برنامه هفتم توسعه، پرونده ۹ بنگاه اقتصادی که با وجود دریافت زمین، اقدام به فعال‌سازی آن نکرده بودند، مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد
زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد

زاینده‌رود صبح امروز دوشنبه به شهر اصفهان رسید و زیر پل‌های تاریخی جاری شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است