کد خبر : 316178
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۶ - 18:10
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده ادوار مجلس: هیتلر درست می‌گفت که یهودی‌ها را باید کُشت

نماینده سابق مجلس گفت: در آینده نه چندان دور می‌بینیم که صهیونیست‌ها ریشه آمریکا و اروپا را که امروز از او حمایت می‌کنند، خواهند زد.

نماینده ادوار مجلس: هیتلر درست می‌گفت که یهودی‌ها را باید کُشت

به گزارش سایت خبری مدارا: سیدرضا تقوی، نماینده تهران در مجلس یازدهم، در یک برنامه در شبکه خبر، با اشاره به حملات اخیر اسرائیل به لبنان، به اروپایی‌ها هشدار داد و گفت: غربی ها هوشیاری و هوشمندی داشتند که گفتند اگر صهیونیست‌ها در اروپا بمانند، اروپا آرام نخواهد داشت و باید صهیونیست‌ها را از اینجا بیرون کنیم.

عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ادامه داد: ما هیتلر را که یک جانی و و خیانت کار می دانیم، او را محکوم کرده و اصلا قبول نداریم اما او در این نگاه درست فکر کرده است که گفت یهودی‌ها و صهیونیست‌ها نباید در اروپا باشند، آنان را تعقیب کنید و هرکجا دیدید بکشید یا بیرونشان کنید. صهیونیست‌ها در اروپا فتنه می‌کردند. غربی‌ها باید مراقب باشند و به فتنه صهیونیست‌ها در اروپا توجه داشته باشند.

وی افزود: غربی‌ها مسلمانان را گرفتار کرده و بخشی از جهان را با آنان مواجه ساختند. در آینده نه چندان دور می‌بینیم که صهیونیست‌ها ریشه آمریکا و اروپا را که امروز از او حمایت می‌کنند، خواهند زد. یک چنین موجوداتی هستند.

اخبار مرتبط:
آقاتهرانی: جبهه انقلاب نباید قربانی افراد یا گروه‌ها شود
آقاتهرانی: جبهه انقلاب نباید قربانی افراد یا گروه‌ها شود

رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری تاکید کرد: جبهه انقلاب نباید قربانی افراد یا گروه‌ها شود؛ چرا که اشخاص می‌آیند و می‌روند، اما جبهه باید باقی بماند. معیار ما باید اصول انقلاب و تبعیت از ولایت باشد، نه نام‌ها و چهره‌ها.

اکسیوس: قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران، از ۵ مهر ۱۴۰۴ بازمی‌گردند
اکسیوس: قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران، از ۵ مهر ۱۴۰۴ بازمی‌گردند

آکسیوس نوشت: قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران از ۲۷ سپتامبر (۵ مهر ۱۴۰۴ )بازخواهد گشت.

پزشکیان: نطنز و فردو را می‌توانند بزنند، غافل از اینکه این انسان‌ها هستند که نطنز و مهم‌تر از نطنز را می‌سازند و خواهند ساخت‌
پزشکیان: نطنز و فردو را می‌توانند بزنند، غافل از اینکه این انسان‌ها هستند که نطنز و مهم‌تر از نطنز را می‌سازند و خواهند ساخت‌

رئیس‌جمهوری تأکید کرد: دیشب جلسه برگزار کرده‌اند تا اسنپ‌بک را برگردانند اما راه را می‌بندند؟ مغزها و اندیشه‌ها هستند که یا راه پیدا می‌کنند یا راه می‌سازند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است