کد خبر : 316052
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۶ - 10:05
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان:

تنها نیمی از آب مورد نیاز فضای سبز شهر اصفهان تأمین می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: کمتر از نیمی از نیاز آبی فضای سبز اصفهان تأمین می‌شود، این مجموعه به حدود ۶۰ میلیون متر مکعب آب نیاز دارد که اکنون نیمی از آن در دسترس است.

تنها نیمی از آب مورد نیاز فضای سبز شهر اصفهان تأمین می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد نورصالح در نطق پیش از دستور صد و چهل و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن تبریک و تسلیت شهادت سید مقاومت، سید حسن نصرالله و سردار عباس نیلفروشان و دیگر شهدای جبهه مقاومت اظهار کرد: باید توجه داشت که طی ماه‌های اخیر دیوانگی رژیم کودک کش اسرائیل به اوج خود رسیده و منجر به شهادت جمعی از مردم بی گناه و رزمندگان و سرداران جبهه مقاومت شده است.

به نوشته مهر؛ وی با تقدیر از همه کسانی که در نمازجمعه باشکوه تهران شرکت کردند، اضافه کرد: بابت همه نعمت‌های الهی و در رأس آن رهبری شجاع خداوند را سپاس می‌گوئیم، رهبر انقلاب شجاعانه و دلیرانه در بین امت حضور پیدا کردند و قوت قلبی برای مردم بودند. ایشان با خطبه‌های خود تمام نقشه‌های دشمن را نقش برآب کردند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تأمین آب فضای سبز شهر اصفهان گفت: با میزان آب موردنظر کمتر از نیمی از نیاز فضای سبز تأمین می‌شود. این مجموعه به حدود ۶۰ میلیون متر مکعب آب نیاز دارد که اکنون کمتر از ۳۰ میلیون متر مکعب این نیاز آبی تأمین می‌شود و مردم نیز چنین شرایط بحرانی را در فضای سبز شهر مشاهده می‌کنند.

وی با اشاره به آغاز جشنواره فیلم کودک و نوجوان گفت: قرار بود که رویدادهای مختلفی در جریان این جشنواره در شهر برگزار شود اما به دلیل اتفاقات اخیر، بخشی از این برنامه‌ها لغو شد.

نورصالحی با اشاره به نمایشگاه فن نما گفت: این رویداد محلی برای عرضه خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها بود و ان شاء الله اصفهان بتواند به زودی به عنوان قطب فناوری و نوآوری کشور شود.

وی گفت: نیازهای افراد فعال این حوزه نیز باید فراهم شود تا زمینه‌ای برای رونق این فعالیت‌ها و تشویق این فناوران باشد.

اخبار مرتبط:
زمان تشییع و خاکسپاری پیکر استاد فرشچیان اعلام شد
زمان تشییع و خاکسپاری پیکر استاد فرشچیان اعلام شد

نماینده استاد فرشچیان در اصفهان گفت: مراسم تشییع و خاکسپاری استاد فرشچیان در اصفهان بعد از مراسم اربعین برگزار خواهد شد.

جنگلبانان منتخب اصفهان تجلیل شدند
جنگلبانان منتخب اصفهان تجلیل شدند

آیین گرامیداشت روز جنگلبان و تجلیل از جنگلبانان منتخب استان اصفهان امروز همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

استاندار اصفهان: ضعف فرهنگ محیط‌زیستی در ادارات جدی گرفته شود
استاندار اصفهان: ضعف فرهنگ محیط‌زیستی در ادارات جدی گرفته شود

استاندار اصفهان گفت: آموزش مهارت‌های آینده‌نگر و ضعف فرهنگ محیط‌زیستی در ادارات جدی گرفته شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است