کد خبر : 316
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۴ - 11:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حضور مردم در انتخابات حاکی از عمق توجه به کاندیداهای امتحان پس داده انقلاب بود

حضور مردم در انتخابات حاکی از عمق توجه به کاندیداهای امتحان پس داده انقلاب بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  حسن نوروزی  با اشاره به مشارکت مردم در انتخابات ۲۸ خرداد عنوان کرد: با وجود تمام کاستی هایی که از سوی وزارت کشور در برگزاری انتخابات شاهد بودیم از گاهی کند بودن و عدم دقت دستگاه ها تا نبود تغذیه مناسب برای برخی از نیروهای نظارتی ولی حضور مردم آنقدر باشکوه بود که موجب می شود ما تمام این کاستی ها را با چشم اغماض نگاه کنیم.

وی افزود: حضور مردم بسیار گسترده و پرشور بود که این حاکی از عمق توجه مردم به کاندیداهای امتحان پس داده انقلاب بود.

نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس بیان کرد: این برای ما یک افتخار ملی بود که با وجود تحریم های استکبار و مشکلات شاهد حضور باشکوه مردم باشیم، قطعا وظیفه آقای رییسی بسیار مضاعف خواهد بود که ان شاءالله با انتخاب وزرا و مدیرانی پاکدست، فعال و نقدپذیر در جهت رشد و ترقی در حوزه های مختلف همچون اقتصاد و ریشه کن کردن فساد و کاهش رکود و تورم قدم بردارند.

نوروزی بیان کرد: قطعا آقای رییسی باتجربه خوبی که دارد می تواند کشتی به گل نشسته دولت را رهبری کند و باری دیگر آن را به آب های آرام اقیانوس جمهوری اسلامی بازگرداند.

اخبار مرتبط:
خدمات مردمی وانسجام اجتماعی محور برگزاری برنامه‌های اربعین اصفهان است
خدمات مردمی وانسجام اجتماعی محور برگزاری برنامه‌های اربعین اصفهان است

معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان از برگزاری باشکوه مراسم اربعین امسال با محوریت خدمات مردمی و انسجام اجتماعی خبر داد و گفت: اربعین امسال فرصتی برای تقویت اتحاد و همدلی است.

کارگروه ویژه طرح نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان تشکیل می‌شود
کارگروه ویژه طرح نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان تشکیل می‌شود

استاندار اصفهان از تشکیل کارگروه ویژه رفع نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان خبر داد و گفت: مسائل و مشکلات صنایع‌دستی اصفهان اگر حل شود، مشکلات صنایع‌دستی کل کشور هم مرتفع می‌شود.

وزیر علوم: در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند / به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم
وزیر علوم: در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند / به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی وارد دانشگاه‌ها می‌شوند، گفت: بر این اساس ما به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است