کد خبر : 315920
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۵ - 10:18
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

امام جمعه اردبیل: هیچ محدودیتی برای حمله ایران به اسرائیل وجود ندارد

نماینده ولی فقیه در اردبیل درباره واکنش ایران به حمله نظامی احتمالی اسرائیل گفت: هرگاه آنها اقدام به حمله کنند در واقع ایران محمل کامل قانونی برای انتقام پیدا خواهد کرد و در آن صورت به خاطر صدق عنوان انتقام هیچ محدودیتی برای حمله ایران نخواهد بود و دست ایران کاملاً باز خواهد شد تا اسرائیل را برای همیشه پشیمان نماید . نماینده ولی فقیه در استان اردبیل خاطر نشان کرد: در واقع با افتادن اسرائیل به این خطای فاحش درهای جهنم با دو لنگه اش بر روی اسرائیل باز خواهد شد.

امام جمعه اردبیل: هیچ محدودیتی برای حمله ایران به اسرائیل وجود ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا: دیدبان نوشت: عصر روز جمعه ۶ مهر ۱۴۰۳اسرائیل به محل استقرار فرماندهان حزب الله لبنان حمله و سیدحسن نصراالله حمله کرد. در پی این حمله هوایی دبیرکل حزب الله، کادر رهبری حزب الله و چند تن از فرماندهان سپاه از جمله سردار نیلفروشان معاون عملیات سپاه به شهادت رسیدند.

به دنبال این ترور، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عملیات انتقام ۲ اجرا کرده و حدود ۲۰۰ موشک به سمت اسرائیل شلیک کرد‌‌. شلیک موشک ها و احتمال پاسخ اسرائیل واکنش هایی رادر میان مقامات، مسئولان را به دنبال داشت. مقامات صهیونیست در تهدیدهای خود مسئله حمله به ایران و بمباران تاسیسات هسته ای و نفتی را مطرح می کنند.

آیت الله سیدحسن عاملی همزمان با حمله رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۰ روز پیش در نامه ای بی سابقه و البته تاریخی خطاب به دبیرکل حزب الله لبنان خواستار موافقت سیدحسن نصرالله برای اعزام جوانان اردبیل، تبریز، ارومیه، زنجان و حتی باکو به لبنان برای جنگ با اسرائیل شده بود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در  نامه خود به شهید سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان نوشته بود: «آمادگی کامل داریم تا در صورت ورود سربازان تروریست های حاکم بر سرزمین های اشغالی به لبنان در کنار رزمندگان حزب الله باشیم و اگر یک نفر از حزب الله به شهادت رسید ده نفر از ما باید علم و پرچم آن سرداران با عظمت را بردارد.»

انتشار نامه، این مجتهد شیعه و عضو مجلس خبرگان رهبری در رسانه ها بازتاب های جهانی و منطقه ای گسترده داشت.

 هیچ محدودیتی برای انتقام از اسرائیل وجود ندارد

آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل درباره حمله موشکی سپاه پاسداران به اسرائیل تاکید بر اینکه ایران اسلامی هیچ وقت بدون محمل قانونی دست به سلاح و حمله نمی زند گفت: حملات ایران تماماً عنوان انتقام و عنوان رد فعل (عکس العمل) دارد تردیدی نیست که هر ایرانی بلکه هر مسلمان و بلکه هر انسانی که سلامتی فطرت خود را از دست نداده است در آرزوی انتقام ۲۰ هزار کودک ، ۱۰ هزار زن مظلوم و هزاران انسان بی گناه است که با وحشی گری تمام از حق حیات خود محروم شده اند.این آرزو بسیار مقدس استما در آرزوی «انتقام مقدس» هستیمو اما زمینه این انتقام حداقل در حق ایران دست صهیونیست هاست.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: هرگاه آنها اقدام به حمله کنند در واقع ایران محمل کامل قانونی برای انتقام پیدا خواهد کرد و در آن صورت به خاطر صدق عنوان انتقام هیچ محدودیتی برای حمله ایران نخواهد بود و دست ایران کاملاً باز خواهد شد تا اسرائیل را برای همیشه پشیمان نماید .

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل خاطر نشان کرد: در واقع با افتادن اسرائیل به این خطای فاحش درهای جهنم با دو لنگه اش بر روی اسرائیل باز خواهد شد.

 فرصت تاریخی برای زیر و رو کردن اسرائیل بدست ایران خواهد افتاد

آیت الله عاملی در ادامه با اشاره احتمال پاسخ ارتش اسرائیل به حمله موشکی سپاه گفت: ما ملت ایران ثابت کرده ایم جنگ طلب نیستیم اما اسرائیل یقین داشته باشد با خطای آنها و پیدا شدن محمل قانونی برای ایران یک فرصت تاریخی برای زیر و رو کردن اسرائیل بدست ایران خواهد افتاد.

وی در خاتمه افزود: سردمدارن اسرائیل ولو هرچه را فراموش کنند اما یک نکته را اصلاً فراموش ننمایند و آن اینکه اقتدار نظامی ایران تست بردار نیست و اولین اشتباه آخرین اشتباه است.

اخبار مرتبط:
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود
واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.

وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم
وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم

وزیر اطلاعات امروز در اظهاراتی بیان کرد: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است