کد خبر : 315805
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۴ - 17:01
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

عراقچی با بشار اسد دیدار کرد

بشار اسد طی دیدار با عراقچی بر روابط استراتژیک ایران و سوریه و اهمیت آن در مقابله با چالشها و تهدیدهای پیش روی منطقه و ملتهای آن و در راس آن مقابله با اشغالگری رژیم صیونیستی در اراضی عربی و ارتکاب جنایات کشتار علیه غیرنظامیان از سوی این رژیم در لبنان، فلسطین و سوریه تاکید کرد.

عراقچی با بشار اسد دیدار کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم: سیدعباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که در راس هیئتی در دمشق به سر می برد،امروز با بشار اسد رئیس جمهور سوریه دیدار کرد.

بشار اسد طی این دیدار بر روابط استراتژیک ایران و سوریه و اهمیت آن در مقابله با چالشها و  تهدیدهای پیش روی منطقه و ملتهای آن و در راس آن مقابله با اشغالگری رژیم صیونیستی در اراضی عربی و ارتکاب جنایات کشتار علیه غیرنظامیان از سوی این رژیم در لبنان، فلسطین و سوریه تاکید کرد.
بشار اسد تصریح کرد که مقاومت در برابر تمام اشکال اشغالگری، تجاوزگری و کشتار دسته جمعی حقی مشروع و در سایه حمایت مردمی از آن و اعتقاد به چنین حقی، قدرتمند است.
رئیس جمهور سوریه تاکید کرد پاسخ ایران به تجاوزات مکرر اسرائیل به ملتهای منطقه و حاکمیت کشورها، پاسخی قدرتمند بود و  درسی به رژیم صهیونیستی داد مبنی بر اینکه محور مقاومت قادر به بازدارندگی در برابر دشمن و بازداشت آن و شکست طرحها و نقشه هایش است و به لطف اراده و همبستگی ملتها قدرتمند و ثابت قدم باقی خواهد ماند.
اسد تاکید کرد تنها راه در برابر رژیم اسرائیل، توقف جنایات کشتار و ریختن خون بیگناهان و بازگرداندن حقوق مشروع به صاحبانشان است.
در این چارچوب، بشار اسد و عراقچی، راههای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان و اهمیت حمایت از برادران لبنانی در سایه آوارگی گسترده ای که تجاوزات  اسرائیل باعث آن شده، بررسی کردند.
عراقچی هم بر اعتماد به قدرت مقاومت در لبنان و فلسطین در برابر ماشین کشتار و ویرانگری رژیم اسرائیل و نیز ضرورت هماهنگی با تمام کشورهای حامی برای توقف این تجاوزات تاکید کرد.
اخبار مرتبط:
مصوبه مجلس؛ اعمال هر گونه محدودیت برای برگزاری راهپیمایی ممنوع است، مگر اینکه تهدیدی علیه امنیت یا نظم عمومی باشد
مصوبه مجلس؛ اعمال هر گونه محدودیت برای برگزاری راهپیمایی ممنوع است، مگر اینکه تهدیدی علیه امنیت یا نظم عمومی باشد

مجلس تصویب کرد که اعمال هرگونه محدودیت برای برگزاری اجتماع و راهپیمایی ممنوع است مگر آنکه برگزاری یک اجتماع یا راهپیمایی تهدیدی علیه امنیت یا نظم عمومی باشد.

رئیس بسیج صداوسیما سرپرست شبکه افق شد
رئیس بسیج صداوسیما سرپرست شبکه افق شد

با حکم معاون سیما، سعید مقیسه سرپرست شبکه افق شد.

وزیر ورزش: پیگیر وضعیت ورزشکاران بازداشتی هستیم
وزیر ورزش: پیگیر وضعیت ورزشکاران بازداشتی هستیم

وزیر ورزش و جوانان گفت: ما باید حواسمان به جوانان باشد و سیاست دولت پیگیری وضعیت همه جوانان است و ما هم در وزارت وررزش پیگیر وضعیت ورزشکاران هستیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است