کد خبر : 315805
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۴ - 17:01
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

عراقچی با بشار اسد دیدار کرد

بشار اسد طی دیدار با عراقچی بر روابط استراتژیک ایران و سوریه و اهمیت آن در مقابله با چالشها و تهدیدهای پیش روی منطقه و ملتهای آن و در راس آن مقابله با اشغالگری رژیم صیونیستی در اراضی عربی و ارتکاب جنایات کشتار علیه غیرنظامیان از سوی این رژیم در لبنان، فلسطین و سوریه تاکید کرد.

عراقچی با بشار اسد دیدار کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم: سیدعباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که در راس هیئتی در دمشق به سر می برد،امروز با بشار اسد رئیس جمهور سوریه دیدار کرد.

بشار اسد طی این دیدار بر روابط استراتژیک ایران و سوریه و اهمیت آن در مقابله با چالشها و  تهدیدهای پیش روی منطقه و ملتهای آن و در راس آن مقابله با اشغالگری رژیم صیونیستی در اراضی عربی و ارتکاب جنایات کشتار علیه غیرنظامیان از سوی این رژیم در لبنان، فلسطین و سوریه تاکید کرد.
بشار اسد تصریح کرد که مقاومت در برابر تمام اشکال اشغالگری، تجاوزگری و کشتار دسته جمعی حقی مشروع و در سایه حمایت مردمی از آن و اعتقاد به چنین حقی، قدرتمند است.
رئیس جمهور سوریه تاکید کرد پاسخ ایران به تجاوزات مکرر اسرائیل به ملتهای منطقه و حاکمیت کشورها، پاسخی قدرتمند بود و  درسی به رژیم صهیونیستی داد مبنی بر اینکه محور مقاومت قادر به بازدارندگی در برابر دشمن و بازداشت آن و شکست طرحها و نقشه هایش است و به لطف اراده و همبستگی ملتها قدرتمند و ثابت قدم باقی خواهد ماند.
اسد تاکید کرد تنها راه در برابر رژیم اسرائیل، توقف جنایات کشتار و ریختن خون بیگناهان و بازگرداندن حقوق مشروع به صاحبانشان است.
در این چارچوب، بشار اسد و عراقچی، راههای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان و اهمیت حمایت از برادران لبنانی در سایه آوارگی گسترده ای که تجاوزات  اسرائیل باعث آن شده، بررسی کردند.
عراقچی هم بر اعتماد به قدرت مقاومت در لبنان و فلسطین در برابر ماشین کشتار و ویرانگری رژیم اسرائیل و نیز ضرورت هماهنگی با تمام کشورهای حامی برای توقف این تجاوزات تاکید کرد.
اخبار مرتبط:
سردار نائینی: فتنه ۸۸ و جنگ ۱۲ روزه پروژه‌های آمریکایی بودند/ ملت ایران بین اعتراض مشروع و شورش تفاوت قائل می‌شود
سردار نائینی: فتنه ۸۸ و جنگ ۱۲ روزه پروژه‌های آمریکایی بودند/ ملت ایران بین اعتراض مشروع و شورش تفاوت قائل می‌شود

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی با اشاره به شباهت اهداف دشمن در فتنه ۸۸ و «جنگ تحمیلی ۱۲روزه»، گفت: در جنگ ۱۲روزه نیز دشمن به دنبال کشاندن جنگ به داخل کشور و پیوند زدن آن با شورش‌های اجتماعی و مسلحانه بود. جنس هر دو پروژه یکی بود و تفاوتشان فقط در شکل اجرا بود.

فرمانده ارشد سپاه: پس از جنگ ۱۲ روزه داوطلبان بسیار زیادی را برای عضویت در بسیج داشته‌ایم
فرمانده ارشد سپاه: پس از جنگ ۱۲ روزه داوطلبان بسیار زیادی را برای عضویت در بسیج داشته‌ایم

سردار «حسن حسن‌زاده» فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله تهران بزرگ گفت: برای برقراری امنیت پایدار از نیروی مردم‌پایه بسیج استفاده می‌کنیم و پس از جنگ ۱۲ روزه داوطلبان بسیار زیادی را برای عضویت در بسیج داشته‌ایم.

علم الهدی: انتظار ما از حزب موتلفه‌اسلامی این است که در مبارزه با لاابالی‌گری میدان داری کند
علم الهدی: انتظار ما از حزب موتلفه‌اسلامی این است که در مبارزه با لاابالی‌گری میدان داری کند

سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد اظهار داشت: روحانیت انقلابی و حزب موتلفه اسلامی در جریان انقلاب اسلامی باهم گره خورده‌اند. موتلفه اسلامی همانطور که در مبارزات قبل از انقلاب حرف اول را می زد، امروز هم باید در ارائه راه حل و مسئله‌یابی در کشور پیشتاز باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است