کد خبر : 315805
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۴ - 17:01
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

عراقچی با بشار اسد دیدار کرد

بشار اسد طی دیدار با عراقچی بر روابط استراتژیک ایران و سوریه و اهمیت آن در مقابله با چالشها و تهدیدهای پیش روی منطقه و ملتهای آن و در راس آن مقابله با اشغالگری رژیم صیونیستی در اراضی عربی و ارتکاب جنایات کشتار علیه غیرنظامیان از سوی این رژیم در لبنان، فلسطین و سوریه تاکید کرد.

عراقچی با بشار اسد دیدار کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم: سیدعباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که در راس هیئتی در دمشق به سر می برد،امروز با بشار اسد رئیس جمهور سوریه دیدار کرد.

بشار اسد طی این دیدار بر روابط استراتژیک ایران و سوریه و اهمیت آن در مقابله با چالشها و  تهدیدهای پیش روی منطقه و ملتهای آن و در راس آن مقابله با اشغالگری رژیم صیونیستی در اراضی عربی و ارتکاب جنایات کشتار علیه غیرنظامیان از سوی این رژیم در لبنان، فلسطین و سوریه تاکید کرد.
بشار اسد تصریح کرد که مقاومت در برابر تمام اشکال اشغالگری، تجاوزگری و کشتار دسته جمعی حقی مشروع و در سایه حمایت مردمی از آن و اعتقاد به چنین حقی، قدرتمند است.
رئیس جمهور سوریه تاکید کرد پاسخ ایران به تجاوزات مکرر اسرائیل به ملتهای منطقه و حاکمیت کشورها، پاسخی قدرتمند بود و  درسی به رژیم صهیونیستی داد مبنی بر اینکه محور مقاومت قادر به بازدارندگی در برابر دشمن و بازداشت آن و شکست طرحها و نقشه هایش است و به لطف اراده و همبستگی ملتها قدرتمند و ثابت قدم باقی خواهد ماند.
اسد تاکید کرد تنها راه در برابر رژیم اسرائیل، توقف جنایات کشتار و ریختن خون بیگناهان و بازگرداندن حقوق مشروع به صاحبانشان است.
در این چارچوب، بشار اسد و عراقچی، راههای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان و اهمیت حمایت از برادران لبنانی در سایه آوارگی گسترده ای که تجاوزات  اسرائیل باعث آن شده، بررسی کردند.
عراقچی هم بر اعتماد به قدرت مقاومت در لبنان و فلسطین در برابر ماشین کشتار و ویرانگری رژیم اسرائیل و نیز ضرورت هماهنگی با تمام کشورهای حامی برای توقف این تجاوزات تاکید کرد.
اخبار مرتبط:
کارشناس اسرائیلی: اسرائیل نگران است که آمریکا به توافقی با ایران که مسئله موشکی را در بر نگیرد و شامل رفع تحریم‌ها باشد رضایت دهد
کارشناس اسرائیلی: اسرائیل نگران است که آمریکا به توافقی با ایران که مسئله موشکی را در بر نگیرد و شامل رفع تحریم‌ها باشد رضایت دهد

راز زمیت کارشناس اسرائیلی به واشنگتن پست گفت: اسرائیل نگران است که دولت آمریکا ممکن است به دو مسئله‌ای موافقت کند که از دیدگاه آن مشکل‌ساز است.

دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: به احتمال زیاد لاریجانی پاسخ آمریکا به پیشنهاد مذاکراتی ایران در دور اول را دریافت کرده است / ایران و آمریکا هنوز وارد مذاکره محتوایی و جزئی نشده‌اند
دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: به احتمال زیاد لاریجانی پاسخ آمریکا به پیشنهاد مذاکراتی ایران در دور اول را دریافت کرده است / ایران و آمریکا هنوز وارد مذاکره محتوایی و جزئی نشده‌اند

دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: رایزنی بالاترین مقام امنیتی کشور در باره مذاکرات بسیار حائز اهمیت، اطمینان ­بخش و اعتمادساز است و تأثیر مثبتی در آینده مذاکرات خواهد داشت.

گروسی: نمی‌توانم ۱۰۰ درصد مطمئن باشم اما احتمالا ذخایر اورانیوم ۶۰ درصد ایران در تاسیساتی قرار دارد که مورد حمله واقع شد
گروسی: نمی‌توانم ۱۰۰ درصد مطمئن باشم اما احتمالا ذخایر اورانیوم ۶۰ درصد ایران در تاسیساتی قرار دارد که مورد حمله واقع شد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اظهاراتی که "فایننشیال تایمز" آن را نقل کرده، در خصوص ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی ایران بیان کرد که احتمالا این ذخایر در تاسیسات زیرزمینی قرار دارد که در ژوئن گذشته (خرداد ماه) توسط آمریکا و اسرائیل مورد حمله قرار گرفته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است