کد خبر : 314913
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۰۷ - 10:27
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

محسن رضایی: اسرائیل شاید به ایران حمله کند

سرلشکر محسن رضایی در واکنش به حملات شب گذشته اسرائیل به جنوب لبنان، به دولت‌های محور مقاومت توصیه کرد برای توقف ماشین جنگی باند تبهکار نتانیاهو، به سرعت تصمیم‌گیری‌ کنند.

محسن رضایی: اسرائیل شاید به ایران حمله کند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: سرلشکر محسن رضایی در واکنش به حملات شب گذشته اسرائیل به جنوب لبنان، به دولت‌های محور مقاومت توصیه کرد برای توقف ماشین جنگی باند تبهکار نتانیاهو، به سرعت تصمیم‌گیری‌ کنند.

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: باند جنایتکار و نژادپرست نتانیاهو با محکوم‌کردن متوقف نمی‌شود و پس از لبنان، به دمشق و بعد از آن به بغداد و اگر طعم خونریزی مست‌ِشان کند حتی شاید به ایران حمله کند.

رضایی بر همین اساس به دولت‌های سوریه، عراق و ایران تأکید کرد که هرچه‌زودتر در این خصوص تصمیم بگیرند.

هواپیماهای رژیم صهیونیستی شب گذشته محلات مسکونی منطقه حاره حریک در ضاحیه بیروت را به شدت و به‌صورت پیاپی بمباران کردند.

ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد هدف این حملات، مرکز فرماندهی اصلی حزب‌الله بوده است.

برخی منابع صهیونیستی اعلام کردند که حمله شامگاه جمعه‌ به ضاحیه جنوبی بیروت با ۸ الی ۱۲ جنگنده در آن واحد انجام شده است.

این منابع تأکید کردند ظاهراً یکی از بمب‌هایی که در این حمله مورد استفاده قرار گرفته، برای اولین بار است که توسط نیروی هوایی رژیم صهیونیستی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اخبار مرتبط:
ادعای رویترز درباره نتایج مذاکرات تروئیکای اروپا و ایران
ادعای رویترز درباره نتایج مذاکرات تروئیکای اروپا و ایران

خبرگزاری انگلیسی رویترز که به فضاسازی درباره ایران شهرت دارد به نقل از منابع گمنام مدعی شده که مذاکرات میان وزیران خارجه ایران و کشورهای اروپایی که امروز چهارشنبه برگزار شد پیشرفت اندکی داشته است.

قائم‌پناه: برای پزشکیان حفظ بیت‌المال از اولویت های خاص است
قائم‌پناه: برای پزشکیان حفظ بیت‌المال از اولویت های خاص است

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری از کاهش هزینه‌های سفرهای داخلی و خارجی دولت با تاکید رهبری انقلاب و شخص رئیس‌جمهوری خبر داد.

وزارتخارجه آلمان: ایران هنوز هیچ اقدامی برای توقف مکانیسم ماشه انجام نداده است
وزارتخارجه آلمان: ایران هنوز هیچ اقدامی برای توقف مکانیسم ماشه انجام نداده است

در حالی که تنها ۱۰ روز تا فعال شدن مکانیزم ماشه باقی مانده است، وزارت خارجه آلمان در صفحه رسمی خود در توئیتر نوشت: «ایران هنوز هیچ اقدامی نکرده است. باید مذاکرات را از سر بگیرد و اجازه بدهد بازرسان آژانس از سایت‌های هسته‌ای بازدید کنند.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است