کد خبر : 314718
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۰۴ - 11:22
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

یاشار سلطانی و وحید اشتری مشمول عفو شدند

با پیشنهاد رئیس قوه‌قضاییه و موافقت رهبر انقلاب «یاشار سلطانی» و «وحید اشتری» مشمول عفو شدند.

یاشار سلطانی و وحید اشتری مشمول عفو شدند

به گزارش سایت خبری مدارا: هم میهن نوشت: با پیشنهاد رئیس قوه‌قضاییه و موافقت رهبر انقلاب «یاشار سلطانی» و «وحید اشتری» مشمول عفو شدند.

سی‌ام شهریور‌ماه ۱۴۰۳ مقام معظم رهبری با درخواست رئیس قوه قضاییه به منظور عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات حدود سه هزار نفر از محکومان موافقت کردند.

گفته می شود در اسامی مورد عفو قرار گرفته نام «یاشار سلطانی» و «وحید اشتری» نیز دیده می‌شود.

اخبار مرتبط:
استان سمنان باز هم لرزید!
استان سمنان باز هم لرزید!

فرماندار شاهرود از وقوع زلزله شدید ۴.۸ ریشتری در زمان آباد بیارجمند بعد از وقوع زلزله پنج ریشتری صبح امروز، خبر داد.

وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است

وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلار تا پایان ۱۴۰۴ از اولویت‌های اجرایی و عملیاتی وزارت نفت است.

وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳
وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳

معاون وزیر کشور در نامه‌ای با ابلاغ مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در سراسر کشور خبر داد. در این ابلاغ آمده به منظور صرفه جوئی مناسب با هدف حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور و تامین آسایش آحاد مردم حسب موافقت رئیس جمهور محترم بدینوسیله ساعات کاری کلیه دستگاه‌ها و وقفه در خدمت رسانی و دولتی و غیر دولتی بانک‌ها بیمه‌ها و شهرداری‌ها از بازه زمانی ۱۴۰۴/۳/۲۰، ۶:۰۰ صبح الی ۱۳:۰۰ تعیین می‌گردد و روز‌های پنجشنبه نیز تا ۳۱ شهریور در کل استان‌های کشور تعطیل میباشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است