کد خبر : 314466
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۰۲ - 13:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

با کره بادام زمینی انواع کیک مقوی و خوشمزه بپزید

شاید تا به حال نشنیده باشید که میتوان با کره بادام زمینی کیک های مقوی و سالم پخت.یک کیک اسفنجی نرم مناسب پذیرایی از میهمانان. برای اطلاع از دستور تهیه این کیک با ما باشید.

با کره بادام زمینی انواع کیک مقوی و خوشمزه بپزید

کیک با کره بادام زمینی

 

مواد لازم 

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
  • شکر : ۱/۴ لیوان یا ۵۰ گرم
  • آرد : ۳/۴ لیوان یا ۹۴ گرم
  • شیر  :۱/۴ لیوان
  • وانیل : نوک قاشق چای خوری
  • کره بادام زمینی : ۲ قاشق غداخوری
  • بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایی خوری

برای تهیه این کیک، ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی  هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس روغن را اضافه و دوباره کمی هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.در مرحله بعد، کره بادام زمینی را به مخلوط اضافه کرده و  مواد را خوب هم بزنید تا کره به طور یکنواخت در مخلوط حل شود.

سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ مرتبه الک کنید و مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک یا ویسک (همزن دستی) به آرامی مخلوط کنید.در مرحله بعد، شیر را به مخلوط اضافه کرده و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک مخلوط یکنواخت و بافتی لطیف به دست آید.

قالب مورد نظر خود را با کره چرب و آرد پاشی کنید و سپس مخلوط کیک را داخل قالب ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. به مدت ۴۰ دقیقه کیک را در فر بپزید تا کاملاً پخته شود.

پس از پخته شدن کامل، کیک را از فر خارج کرده . حالا کیک با کره بادام زمینی شما آماده سرو کردن است. میتوانید با کافی میت فله وارداتی خارجی عمده با قهوه نوش جان کنید.

کیک شکلاتی  با کره بادام زمینی

 مواد لازم

  • آرد: دو و نیم فنجان
  •  شکر : یک و نیم فنجان
  •  بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
  •  جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری
  • نمک :  به میزان لازم
  • کره بادام زمینی : ۳ قاشق غذا خوری
  • شیر :  ۱ لیوان
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • وانیل:۱ قاشق چایخوری
  • شکلات تلخ ذوب شده :  ۵۵ گرم
  •  شکلات تلخ خرد شده: ۱۰۰ گرم
  •  خامه زده شده :  نصف فنجان

ابتدا فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس روی یک ظرفاسپری پخت بزنید تا جلوی چسبیدن کیک به ظرف را بگیرید.در یک کاسه مقدار مشخص شده از آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. سپس کره بادام زمینی و سه چهارم فنجان شیر را اضافه کرده و با استفاده از همزن آنها را ترکیب کنید تا زمانی که یکدست و خامه ای شکل شوند.در یک کاسه جداگانه، باقی مانده شیر را با تخم مرغ و وانیل ترکیب کنید. سپس مخلوط کره بادام زمینی را در ۳ مرحله اضافه کرده و بعد آنها را خوب مخلوط کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

سپس مقداری از مواد  را در یک کاسه  ریخته و شکلات ذوب شده را اضافه کرده و با همزن تا زمانی که خوب مخلوط شود هم بزنید.سپس یک سوم از مواد ساده ی کیک را داخل ظرف کیک ریخته و بعد کیک شکلاتی که در مرحله قبل آماده کرده اید را روی آن بریزید و بعد باقی مانده مواد ساده کیک را روی آن بریزید.

حالا کیک را برای ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر گذاشته و برای اینکه بدانید کیک پخته است، یک خلال دندان داخل آن فرو کنید، اگر خلال تمیز بیرون آمد پس کیک شما پخته است. بعد از پخت ۱۵ دقیقه آن را از ظرف بیرون  آورید. سپس کیک را از ظرف بیرون آورده و روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.برای تهیه رویه شکلاتی کیک، شکلات ها را در یک کاسه کوچک بریزید. سپس خامه را در یک ظرف داخل مایکروویو قرار دهید تا داغ شود، بعد شکلات را روی آن بریزید. ۵ دقیقه صبر کرده و بعد آنها را خوب هم بزنید. سپس رویه شکلاتی را بعد از سرد شدن کیک روی آن ریخته و بعد سرو کنید.

کیک کره بادام زمینی با موز

 

 مواد لازم

  • آرد: ۱و ۳/۴ لیوان
  • شکر: ۱ لیوان
  • کره: ۱/۲ لیوان
  • کره بادام زمینی: ۱/۴ لیوان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • موز: ‌۲ عدد
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

 

۱. اولین قدم در تهیه‌ی کیک بادام زمینی با موز، آماده‌سازی مواد اولیه است. بهتر است تمام مواد را از یک ساعت قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند. همچنین دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

۲. در یک کاسه، کره نرم شده را با شکر و وانیل مخلوط کرده و آن را به حالت کرمی برسانید. سپس کره بادام زمینی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

۳. تخم مرغ‌ها را یک به یک بشکنید و به مخلوط اضافه کنید. موزهای رسیده و لکه‌دار را انتخاب کنید و آن‌ها را با پشت چنگال له کرده و به مخلوط اضافه کنید.

۴. آرد و بیکینگ‌پودر را الک کنید و به همراه نمک، به مواد تر اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.

۵. قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بچینید. سپس مایه کیک را در قالب بریزید و برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید. در آخر با استفاده از تست خلال دندان، از پخت آن مطمئن شوید.

۶. برای تهیه کاپ کیک موز و کره بادام زمینی، همین مایه را در قالب مافین یا کاپ کیک بریزید و برای ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر قرار دهید.

کیک شما آماده است.

اخبار مرتبط:
هوش مصنوعی و مدیریت ریسک؛ چگونه آینده را ایمن‌تر می‌کند؟
هوش مصنوعی و مدیریت ریسک؛ چگونه آینده را ایمن‌تر می‌کند؟

در دنیای پرشتاب امروز، تصمیم‌گیری کسب‌وکار بدون تحلیل دقیق داده‌ها، مانند رانندگی در مه بدون چراغ است. نوسانات بازار، تغییرات سریع رفتار مشتری، حملات سایبری و حتی بحران‌های اجتماعی، از جمله تهدیداتی هستند که ثبات برندها را به چالش می‌کشند. در چنین شرایطی، مدیریت ریسک به یکی از ارکان اصلی توسعه کسب‌وکار تبدیل شده است.

بهترین زمان برای رزرو هتل | راهنمای جامع برای سفر مقرون‌به‌صرفه
بهترین زمان برای رزرو هتل | راهنمای جامع برای سفر مقرون‌به‌صرفه

رزرو هتل، یکی از مهم‌ترین مراحل در برنامه‌ریزی سفر است؛ تصمیمی که می‌تواند کیفیت اقامت، آسایش سفر و حتی هزینه‌های نهایی را تحت تأثیر قرار دهد. این پرسش که «بهترین زمان برای رزرو هتل چه زمانی است؟» ذهن بسیاری از مسافران را پیش از سفر به خود مشغول می‌کند. در شرایطی که نوسانات قیمت و افزایش تقاضا در ایام خاص سال امری طبیعی است، آگاهی از زمان‌های مناسب برای رزرو هتل می‌تواند به کاهش چشمگیر هزینه‌ها و تضمین اقامتی بی‌دردسر کمک کند. این مقاله، با نگاهی به رفتار بازار، زمان‌های طلایی رزرو و ترفندهای کاربران حرفه‌ای، راهنمایی دقیق برای داشتن انتخابی هوشمندانه را ارائه می‌دهد.

ویتکاف: مذاکرات با ایران دوباره در مسیر درست خود قرار خواهد گرفت
ویتکاف: مذاکرات با ایران دوباره در مسیر درست خود قرار خواهد گرفت

فاکس نیوز به نقل از استیو ویتکاف، نماینده ویژه رییس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه نوشت: مذاکرات با ایران دوباره در مسیر درست خود قرار خواهد گرفت .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است