کد خبر : 314081
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۸ - 16:01
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

مصباحی‌مقدم: FATF در مجمع متوقف است؛ قرار است آقای پزشکیان در این رابطه نامه بزنند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: موضوع FATF در مجمع متوقف است و این توقف بررسی‌ها مربوط به امروز نیست.

مصباحی‌مقدم: FATF در مجمع متوقف است؛ قرار است آقای پزشکیان در این رابطه نامه بزنند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: مسعود پزشکیان رئیس جمهوری در نشست خبری صراحتا به اهمیت پیوستن ایران به FATF  اشاره و گفت: اکثر تولیدکنندگان در رابطه با FATF با مشکلاتی مواجه هستند، اتاق بازرگانی از ما گلایه دارد که چون FATF تصویب نشده، روند تجارت خارجی با مشکل مواجه است، باید در این زمینه تسهیل‌گری کنیم. برای لغو تحریم‌ها و جذب سرمایه‌گذاری خارجی هم چاره‌ای نداریم جز این‌که مسئله FATF را حل کنیم. از این رو برای به جریان افتادن دوباره پرونده FATF حتما به مجمع تشخیص مصلحت نظام نامه خواهم نوشت، چون این موضوع باید حل شود.

از چند سال گذشته موضوع پیوستن ایران به کارگروه ویژه اقدام مالی در مجمع تشخیص مصلحت نظام در دست بررسی قرار گرفت و مسکوت ماند.

غلامرضا مصباحی‌مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره آخرین وضعیت بررسی پیوستن ایران به FATF در مجمع و اینکه آیا دولت می‌تواند در این باره تصمیم بگیرد، اظهار داشت: آقای رییس جمهور در نشست خبری به این موضوع اشاره کرد و قرار شد با مجمع تشخیص مصلحت نامه‌نگاری انجام دهند تا بحث FATF  دوباره مطرح شود.

وی ادامه داد: آقای پزشکیان خودشان عضو مجمع تشخیص مصلحت هستند و در جلسات حضور پیدا می‌کنند، از FATF دفاع خواهد کرد و مجمع هم آن را تصویب می‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: موضوع FATF  در مجمع متوقف است و این توقف بررسی‌ها مربوط به امروز نیست.

مصباحی‌مقدم درباره علت توقف بررسی‌های پیوستن به FATF  گفت: FATF (کار گروه ویژه اقدام مالی)۴۱ توصیه است که ۳۹ توصیه را به اجرا رساندیم و در حال حاضر دو موضوع CFT  و پالرمو به اجرا نرسیده و متوقف شده‌اند، منطقش این بود که این خود منشا تحریم داخلی بود.

اخبار مرتبط:
خلخالی: آب و غذا دادن به مجرم حرام است
خلخالی: آب و غذا دادن به مجرم حرام است

وقتی که حکم اعدام هویدا مسلم شد، او یک میلیون دلار پیشنهاد رشوه کرد آن هم نه برای آن‌که اعدامش نکنیم، بلکه می‌گفت اجرای حکم را دو ماه به تاخیر بیندازیم چراکه به دروغ می‌گفت: بعضی از اعضای دولت می‌خواهند درباره من مشورت کنند

امیر تتلو هفته قبل در زندان ازدواج کرد!
امیر تتلو هفته قبل در زندان ازدواج کرد!

عموی تتلو با فرض صدور سنگین‌ترین حکم برای بردرزاده‌اش که در گمانه‌زنی‌ها مطرح می‌شود، گفت «او قبلا توبه کرده است و امیدواریم این حکم تغییر کند» او در ادامه اضافه کرد که «تتلو حدود یک هفته است که در زندان ازدواج کرده است».

ترامپ: تحول بزرگ و شگفت‌انگیزی به رهبری ملک سلمان و محمد بن سلمان، در منطقه در حال وقوع است
ترامپ: تحول بزرگ و شگفت‌انگیزی به رهبری ملک سلمان و محمد بن سلمان، در منطقه در حال وقوع است

ترامپ با اشاره به اینکه رویای او این است که عربستان سعودی به توافقات ابراهیم بپیوندد، گفت: عربستان در زمان خودش به این توافقات خواهد پیوست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است