کد خبر : 314008
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۸ - 11:28
چاپ

اختلاس فرهنگی در شهرداری تهران؛ فروش ۳۰ تابلوی فاخر موزه امام علی به صورت پنهانی در دوبی!

روزنامه سازندگی از فروش 30 تابلوی فاخر موزه امام علی در دوبی خبر داد!

اختلاس فرهنگی در شهرداری تهران؛ فروش ۳۰ تابلوی فاخر موزه امام علی به صورت پنهانی در دوبی!

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه سازندگی از فروش ۳۰ تابلوی فاخر موزه امام علی در دوبی خبر داد!

در این گزارش می‌خوانید؛

خبر خوب: نیمی از آنها احتمالاً هنوز به فروش نرفته و شاید بتوان راهی برای یافتن آنها جست! اما ۱۶ اثر دیگر کجا هستند؟

اوایل امسال یک نامه به موزه می‌رسد که طبق شنیده‌های ما یکی از مدیران (نام ایشان در دفتر روزنامه ثبت و محفوظ است) شهرداری با امضای خود به خروج ۳۰ اثر هنری برجسته مجوز داده اما ظاهراً حتی خودش هم پیگیر بازگشت آنها نیست.

به‌رغم تلاش مداوم دست‌های پشت پرده برای مسکوت ماندن موضوع، سازندگی به فهرستی از تابلوهای خارج ‌شده از موزه دست پیدا کرد. یک موسسه فرهنگی و هنری نام آثار هنرمندان زیر را از موزه به امانت گرفته است:

▪️پنج اثر از عنایت‌الله نظری‌نوری

▪️چهار اثر از علی‌اکبر صادقی

▪️دو اثر از هانیبال الخاص، رضا هدایت و رضوان صادق‌زاده

▪️یک اثر از آیدین آغداشلو، محمود جوادی‌پور، حسین محجوبی، صادق تبریزی، احمد خلیلی‌فرد، خسرو خسروی، آنه محمد‌تاتاری، حبیب توحیدی، مهدی حسینی، احمد وکیلی، علی ذاکری، طاهر شیخ‌الحکما، علی شیرازی، نعمت لاله‌ای و بابک خدابنده

موزه‌ امام علی گنجینه‌ با ارزش میلیون دلاری از آثار پرویز تناولی دارد، چند اثر از سهراب سپهری و ده‌ها نقاشی قهوه‌خانه‌ای بی‌بدیل و آثار ارزشمند دیگری که در هنر ایران تکرار نشدنی‌اند. می‌توان حدس زد، چشم مولدگران- آنها که به اسم مولدسازی خواب‌های عجیب‌وغریبی برای فرهنگ و هنر ایران دیدند- در اصل به این آثار باشد و برای شروع کار در رویدادی که اصطلاحاً مختص خرده‌فروشی هنری است، تابلوهایی کوچک‌تر را فروخته‌اند به امید فروش آثار بزرگ‌تر وگرنه که فروشی با این رقم برای نهاد ثروتمندی چون شهرداری تهران جز بی‌آبرویی چه می‌تواند داشته باشد؟

آنچه گذشته، نیازمند اطلاع‌رسانی از سوی مسئولان شهرداری تهران به‌خصوص رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری و رئیس موزه‌ امام علی است.

از طرف دیگر موسسات فرهنگی هنری نام و ماهستان هم باید نسبت به اقداماتشان در دوبی و کل روند امانت گرفتن تابلوها از گنجینه‌ موزه‌ امام علی و سرنوشت آنها شفاف‌سازی کرده و بگویند ۱۶ تابلوی دیگر اکنون کجا هستند.

 آقای زاکانی این فرصت آخر است، کاری کنید که مردم شاید روزی دوباره، اجازه دهند که شهردار شوید!

اخبار مرتبط:
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده
محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده

مدیرکل محیط زیست تهران گفت: با استناد به نتایج ارزیابی‌های تخصصی، ادعا‌های مطرح شده درباره وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تالاب بندعلیخان فاقد هرگونه پشتوانه علمی و فنی است.

در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است