کد خبر : 313987
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۷ - 23:28
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رییس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان خبرداد؛

نوسان ۲۰ درجه‌ای دمای اصفهان

رییس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: بیشینه و کمینه دمای شهر اصفهان طی ساعات پیش رو ۲۰ درجه‌ سلسیوس نوسان دارد.

نوسان ۲۰ درجه‌ای دمای اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی اظهار داشت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۳۶ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۱۶ درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی ندارد، گفت: بادرود نطنز با بیشینه دمای ۳۶ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه پنج درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خواهند بود.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان با بیان اینکه تا پایان هفته جوی پایدار در سطح استان حاکم خواهد بود، افزود: طی این مدت در مناطق شرقی و شمالی استان در ساعات بعدازظهر شاهد وزش باد به نسبت شدید تا شدید همراه با گرد و خاک محلی و کاهش کیفیت هوا خواهد بود.

اخبار مرتبط:
بوفه غذاهای شاخص محلی اصفهان برای نخستین بار رونمایی شد
بوفه غذاهای شاخص محلی اصفهان برای نخستین بار رونمایی شد

بوفه غذاهای سنتی اصفهان با هدف معرفی دوباره فرهنگ خوراک اصیل این شهر تاریخی رونمایی شد.

عابدی:دختر موتورسوار در شهرک صنعتی دولت‌آباد جان باخت
عابدی:دختر موتورسوار در شهرک صنعتی دولت‌آباد جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه موتورسیکلت با کامیون در منطقه صنعتی دولت‌آباد اصفهان، دختر جوان ۲۰ ساله‌ای که راکب موتورسیکلت بود در دم جان باخت.

کرم‌زاده:گردشگری خوراک اصفهان نیازمند مشوق است
کرم‌زاده:گردشگری خوراک اصفهان نیازمند مشوق است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: مشوق‌هایی برای دغدغه‌مندان گردشگری خوراک اصفهان که به سروغذاهای سنتی می‌پردازند در نظر گرفته شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است