کد خبر : 313959
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۷ - 21:53
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

۹ شهید و ۲۷۵۰ زخمی در انفجارهای لبنان

وزیر بهداشت لبنان از شهادت ۹ نفر و زخمی شدن حدود ۲۷۵۰ نفر در انفجار دستگاه‌های پیجر در این کشور خبر داد.

۹ شهید و ۲۷۵۰ زخمی در انفجارهای لبنان

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایرنا نوشت: وزیر بهداشت لبنان از شهادت ۹ نفر و زخمی شدن حدود ۲۷۵۰ نفر در انفجار دستگاه‌های پیجر در این کشور خبر داد.

«فراس الأبیض» وزیر بهداشت لبنان اعلام کرد که در نتیجه انفجار دستگاه‌های پیجر در چند نقطه این کشور، تاکنون ۹ نفر از جمله یک دختر بچه به شهادت رسیدند.

در همین ارتباط «زیاد مکاری» وزیر اطلاع‌رسانی لبنان گفت: دولت لبنان تجاوز وحشیانه اسرائیل را محکوم می‌کند و این نقض حاکمیت لبنان است.

وی از سازمان ملل متحد خواست تا به مسئولیت خود در این خصوص عمل کند.

وزیر اطلاع‌رسانی لبنان همچنین از تماس با برخی کشورها و سازمان ملل در این خصوص خبر داد.

رسانه‌ها عصر امروز سه‌شنبه- ۲۷ شهریور ۱۴۰۳- از منفجر شدن چند دستگاه ارتباطی (پیجر) در چند منطقه لبنان خبر دادند.

در همین ارتباط خبرگزاری آمریکایی آسوشپتدپرس در خصوص علت این انفجارها نوشت: پیجرهای جدیدی که همراه اعضای حزب الله بوده دارای باتری های لیتیومی بودند که ظاهرا منفجر شده اند.

وال استریت ژورنال نیز به نقل از منابع آگاه گزارش داد: دستگاه‌های ارتباطی هدف قرار گرفته در لبنان بخشی از محموله جدیدی بود که حزب‌الله اخیرا دریافت کرده است.

این رسانه آمریکایی به نقل از منابع نزدیک به حزب‌الله گزارش داد: برخی افراد احساس کردند دستگاه ها داغ شده و قبل از انفجار از شر آنها خلاص شدند.

اخبار مرتبط:
بازداشت خبرساز ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی
بازداشت خبرساز ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی

رئیس کل دادگستری مازندران از دستگیری سه نفر به اتهام ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضایی خبر داد.

همایون شجریان: برگزاری کنسرت خیابانی آرزوی من بوده، هست و خواهد بود
همایون شجریان: برگزاری کنسرت خیابانی آرزوی من بوده، هست و خواهد بود

همایون شجریان در مراسم رونمایی از دو آلبوم منتشرنشده خسرو آواز ایران درباره حواشی برگزاری کنسرت خیابانی گفت: برگزاری کنسرت خیابانی آرزوی من بوده، هست و خواهد بود و برای برگزاری این کنسرت باید همه جوانب را بسنجیم.

رئیس پلیس راهور: کامیون‌های نسل قدیم مانند بنز، به دلیل ارتفاع بیش از استاندارد، باید از خط تولید خارج شوند؛ زیرا در تصادفات خطر بسیار بالایی ایجاد می‌کنند
رئیس پلیس راهور: کامیون‌های نسل قدیم مانند بنز، به دلیل ارتفاع بیش از استاندارد، باید از خط تولید خارج شوند؛ زیرا در تصادفات خطر بسیار بالایی ایجاد می‌کنند

رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر لزوم ارتقای ایمنی در بخش حمل‌ونقل تجاری گفت: همان‌طور که در سال‌های گذشته برخی خودروهای سواری ناایمن از چرخه تولید حذف شدند، کامیون‌های نسل قدیم از جمله بنز ۱۹۲۱، ۱۹۲۴ و ۱۹۲۶ نیز باید از خط تولید خارج شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است