کد خبر : 313943
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۷ - 19:28
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی: لبنیات ۲۵ درصد گران می‌شود/ پیش‌بینی کاهش مصرف محصولات لبنی

علی احسان ظفری، گفت: به عنوان تولیدکننده محصولات لبنی، افزایش قیمت شیر نه تنها برای ما آورده‌ای ندارد بلکه باعث کاهش مصرف و به دنبال آن کاهش تولید و سود می‌شود.

رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی: لبنیات ۲۵ درصد گران می‌شود/ پیش‌بینی کاهش مصرف محصولات لبنی

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرگزاری دانشجو نوشت: علی احسان ظفری، گفت: به عنوان تولیدکننده محصولات لبنی، افزایش قیمت شیر نه تنها برای ما آورده‌ای ندارد بلکه باعث کاهش مصرف و به دنبال آن کاهش تولید و سود می‌شود.

علی احسان ظفری، رئیس هیات مدیره اتحادیه فرآورده‌های لبنی کشور با اشاره به افزایش قیمت شیر، گفت: هنوز مصوبه مربوط به این موضوع به طور رسمی توسط دولت ابلاغ نشده است.

وی در ادامه از افزایش قیمت محصولات لبنی در پی افزایش قیمت شیر خبر داد و گفت: با افزایش قیمت شیر خام فرآورده‌های لبنی نیز با افزایش قیمت مواجه خواهد شد. اگر قیمت شیر خام ۲۰ درصد افزایش پیدا کند؛ لبنیات حدودا ۲۵ درصد افزایش قیمت را تجربه می‌کند.

رئیس هیات مدیره اتحادیه فرآورده‌های لبنی با اشاره به محصولاتی که با بیشترین افزایش قیمت مواجه خواهند شد افزود: افزایش قیمت شیر بر افزایش قیمت محصولات فرآورده‌های لبنی بر پایه شیر مانند پنیر بیشترین تاثیر را می‌گذارند و کمترین قیمت در بین محصولات لبنیاتی خود شیر است.

ظفری با اشاره به تاثیر افزایش قیمت‌ها بر مصرف لبنیات مردم، ادامه داد: اگر این روند افزایشی ادامه‌ داشته باشد شاهد کاهش هرچه بیشتر مصرف لبنیات خواهیم بود. 

وی راه جلوگیری از کاهش مصرف فرآورده‌های لبنی در زندگی مردم را اختصاص یارانه به این حوزه دانست و گفت: افزایش قیمت به هیچ وجه به سود ما نیست با افزایش قیمت، میزان مصرف و تولید کاهش پیدا می‌کند و شرکت‌های تولید کننده متضرر می‌شوند.

رئیس هیات مدیره اتحادیه فرآورده‌های لبنی کشور، گفت: به نظرم دولت باید ابتدا فکری به حال توقف روند افزایشی قیمت لبنیات کند و چاره‌ای جز اختصاص یارانه به تولید کننده‌های لبنی ندارد.

اخبار مرتبط:
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم

امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش: در دفاع مقدس ۱۲ روزه عمدتاً با موشک با دشمن مقابله کردیم، اما در جنگ آینده در صورت نیاز، دشمن را در عرصه‌های دیگر درگیر خواهیم کرد و اقتدار سربازان امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و سرباز مسلمان را به دنیا نشان می‌دهیم.

وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم
وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم

وزارت خزانه‌داری آمریکا، دو ایرانی و بیش از ده‌ها فرد و شرکت در هنگ‌کنگ و امارات متحده عربی را روز سه‌شنب به دلیل هماهنگی و فعالیت در انتقال‌های رمزارزی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار از فروش نفت تحریم کرد.

تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض
تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در سفر به ریاض با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است