کد خبر : 313790
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۶ - 23:47
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان:

تصادف ۳ خودرو در محور نائین – اردستان ۹ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: تصادف ۳ خودروی پژو پارس، سمند و تریلی در محور نائین – اردستان ۹ مصدوم داشت.

تصادف ۳ خودرو در محور نائین – اردستان ۹ مصدوم داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس عابدی با اشاره به حادثه ویژه ترافیکی در استان اصفهان اظهار کرد: این حادثه ساعت ۵۴ دقیقه بامداد به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه در این حادثه سه خودروی پژو پارس، سمند و تریلی با یکدیگر برخورد کرده‌اند، اضافه کرد: این حادثه در محور اردستان – نائین بعد از نیستانک اتفاق افتاده است.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان با اشاره به اعزام دو واحد امدادی اورژانس ۱۱۵ و یک کد هلال احمر برای این حادثه تصریح کرد: این حادثه ۹ مصدوم شامل ۵ مرد و ۴ زن داشت که به بیمارستان حشمتیه نائن منتقل شدند.

اخبار مرتبط:
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی هواشناسی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: تندباد و گردوغبار در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان تا پایان هفته ادامه دارد و کیفیت هوا کاهش می‌یابد.

مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد
مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از غرق شدگی مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم خبر داد.

تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود
تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیش‌بینی می‌شود که شرایط گرد و غبار تا فردا در استان تشدید شود و تا پایان هفته با شدت کمتر ادامه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است