کد خبر : 313476
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۵ - 04:51
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

در آستانه سال تحصیلی جدید؛

۸ هزار کلاس درس در اصفهان بهسازی شد

رئیس اداره ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش استان اصفهان از بهسازی حدود یکهزار مدرسه و ۸ هزار کلاس در مناطق روستایی و شهری این استان برای سال تحصیلی جدید خبرداد.

۸ هزار کلاس درس در اصفهان بهسازی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مصطفی درستکار با بیان اینکه طرح شهید عجمیان یکی از افتخارات دولت شهید رئیسی بوده که تعلیم، شاداب‌سازی و بهسازی مدارس در آن تدوین شده است، اظهار داشت: نیروهای جهادی می‌توانند یاری‌رسان باشند و بهترین اقدام تشکیل گروه‌های جهادی عمرانی، آموزشی و ورزشی است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه با اجرای طرح شهید عجمیان حدود یک هزار مدرسه بهسازی شده است، افزود: با اجرای این طرح تاکنون هشت هزار کلاس در مناطق روستایی و شهری استان اصفهان برای سال تحصیلی جدید بهسازی و شاداب‌سازی شد.

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش استان اصفهان درباره مختلط بودن مدارس روستایی در استان اصفهان تصریح کرد: هیچ فردی با چنین موضوعات موافقت ندارد، اما چنانچه در مدارس با تعداد اندک دانش‌آموز مواجه باشیم، آخرین راه‌حل اجرای این برنامه است.

درستکار ادامه داد: بعضی از روستاهای مجاور و نزدیک که تعداد دانش‌آموزان آن‌ها بیشتر باشد می‌توانیم مدارس را به‌صورت تفکیک دخترانه و پسرانه مورد بهره‌وری قرار دارد، اما این موضوع تعامل و همکاری اهالی هر دو روستا، شورا و دهیاری را می‌طلبد؛ شوراها برای ارتباط با مدیران سطح استان می‌تواند در جهت آشنایی و جذب افراد داوطلب به آموزش و پرورش کمک کنند.

اخبار مرتبط:
صدای انفجارهای کنترل شده در اصفهان شنیده می‌شود
صدای انفجارهای کنترل شده در اصفهان شنیده می‌شود

رئیس بسیج رسانه استان اصفهان گفت: از تاریخ ۳ مهر تا ۷ مهر به مدت ۶ شب به دلیل برگزاری نمایش میدانی بهار نارس، صدای انفجارهای کنترل شده، شنیده خواهد شد.

وزش باد و کاهش دما در اصفهان ادامه دارد
وزش باد و کاهش دما در اصفهان ادامه دارد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از تداوم وزش باد و ماندگاری هوای خنک‌ تا پایان هفته جاری خبرداد.

اشتغال ۴۳۰۰ زندانی اصفهان؛۹۰ میلیارد تومان دستمزد پرداخت شد
اشتغال ۴۳۰۰ زندانی اصفهان؛۹۰ میلیارد تومان دستمزد پرداخت شد

مدیر بنیاد تعاون زندانیان اصفهان اعلام کرد: بیش از ۴۳۰۰ زندانی در ۸۰ کارگاه فعال استان مشغول به کار بوده و ۹۰ میلیارد تومان دستمزد دریافت کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است