کد خبر : 313327
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۴ - 09:34
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رییس اداره رفاه اداره کل آموزش و پرورش اصفهان:

۹۳ درصد دانش‌آموزان اصفهانی برای دریافت کتب درسی ثبت نام کردند

رییس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان با بیان اینکه ۹۳ درصد از دانش‌آموزان برای کتب درسی ثبت‌نام کردند، گفت: بیش از ۹ میلیون و ۵۰ هزار جلد کتاب‌درسی تامین شده است.

۹۳ درصد دانش‌آموزان اصفهانی برای دریافت کتب درسی ثبت نام کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی منتجب اظهار داشت: تاکنون ۹۳ درصد از دانش‌آموزان استان اصفهان ثبت‌نام کتب درسی را انجام داده‌اند و بیش از ۹ میلیون و ۵۰ هزار جلد کتاب‌درسی وارد استان شده و افزون بر هشت میلیون و ۶۰۰ هزار جلد از این کتاب‌ها نیز در نواحی و مناطق استان توزیع شده است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: حواله‌های کتب موجود در انبار نیز صادر شده است و مطابق با برنامه در مسیر ارسال است.

رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان اضافه کرد: از تعداد دانش‌آموز ثبت‌نام‌شده‌ای که در سامانه سیدا صورت پذیرفته حدود ۲۰ هزار نفر به دلالی گوناگون نظیر تمایل به استفاده از کتب سال‌های گذشته تا کنون ثبت‌نام کتب درسی را انجام نداده‌اند که باید هر چه زودتر تکلیف ثبت‌نام این عده از دانش‌آموزان مشخص شود.

وی اضافه کرد: تا این لحظه حواله سفارش کتب درسی که توسط مدیران مدارس در سامانه توزیع و نشر کتب درسی ثبت شده، صادر شده است و دانش‌آموزی وجود ندارد که در سامانه مذکور ثبت‌نام‌شده باشد و کتاب وی در انبار استان موجود نباشد.

منتجب خاطرنشان کرد: تمام کتب درسی دانش‌آموزان مدارس ابتدایی و متوسطه اول به نواحی و مناطق استان تحویل داده شده است و سایر کتب نیز در مسیر فرایند توزیع است.

اخبار مرتبط:
۶۶ دستگاه وسیله نقلیه مسروقه در اصفهان کشف شد
۶۶ دستگاه وسیله نقلیه مسروقه در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: در راستای اجرای طرح کشف وسایل نقلیه مسروقه در سطح شهرستان، ۶۶ دستگاه انواع خودرو و موتورسیکلت مسروقه کشف شد.

نخستین رویداد «شهدا در نگاه نسل نو» در اصفهان برگزار می‌شود
نخستین رویداد «شهدا در نگاه نسل نو» در اصفهان برگزار می‌شود

نخستین رویداد ملی شهدا در نگاه نسل نو با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، با هدف بازآفرینی آثار شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اواخر مهرماه در اصفهان برگزار خواهد شد.

اختصاص ۱۵۰ قاضی و ۷۰۰ کارمند جدید به دستگاه قضایی اصفهان
اختصاص ۱۵۰ قاضی و ۷۰۰ کارمند جدید به دستگاه قضایی اصفهان

رئیس کل دادگستری اصفهان گفت: طی سال های اخیر ۱۵۰ قاضی و ۷۰۰ کارمند به استان اضافه شد و سهم گلپایگان ۱۸ نفر بوده که رسیدگی به پرونده‌ها را تسریع کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است