کد خبر : 313303
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۳ - 06:09
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرکل هواشناسی استان اصفهان:

سیستم باران‌سنجی ۱۳ ایستگاه هواشناسی اصفهان خودکار شد

اصفهان- مدیرکل هواشناسی استان اصفهان همکاری با شرکت های دانش بنیان را از اولویت‌های این سازمان برشمرد و گفت: تاکنون سیستم قدیمی باران‌سنجی ۱۳ ایستگاه در این استان به خودکار ارتقا یافته است.

سیستم باران‌سنجی ۱۳ ایستگاه هواشناسی اصفهان خودکار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حمیدرضا خورشیدی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هواشناسی اصفهان بیش از سه سال است که در خصوص ساخت برخی تجهیزات با شرکت‌های دانش بنیان همکاری دارد.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه هواشناسی استان اصفهان ۲۳ ایستگاه سینوپتیک، ۱۰ ایستگاه اقلیم شناسی سنتی، یک ایستگاه جو بالا، ۲ ایستگاه هواشناسی کشاورزی، ۱۵ ایستگاه اقلیم شناسی خودکار، سه ایستگاه جاده‌ای خودکار، ۱۳ ایستگاه بارانسنجی خودکار و۱۱۳ ایستگاه باران سنجی سنتی دارد، افزود: طرح خودکار سازی ایستگاه‌های هواشناسی را از سیاست‌های سازمان هواشناسی کشور است.

مدیرکل هواشناسی استان اصفهان گفت: از سال ۱۳۹۷ تا کنون حدود ۱۲ ایستگاه تمام خودکار اقلیم شناسی در سطح استان راه اندازی شده و ۲ ایستگاه اقلیم شناسی تمام خودکار هرند، عسگران و ۲ ایستگاه تمام خودکار بارانسنجی ورگوران و فریزهند نطنز در هفته دولت امسال افتتاح شد.

خورشیدی، خودکار سازی ایستگاه‌های باران سنجی را از گام‌های نخستین در استان خواند و از خودکار سازی سیستم باران سنجی ۱۳ ایستگاه خبر داد و افزود: این پروژه‌ها در سه سال گذشته به افتتاح و به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل هواشناسی استان اصفهان گزارشی از نصب و بهره برداری از تجهیزات سیلومتر (تعیین ارتقاع کف ابر) در فرودگاه شهید بهشتی با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال و با همکاری سازمان هواشناسی و از محل اعتبارات ملی به جهت اهمیت اطلاعات هواشناسی در سلامت پرواز و مدیریت ناوگان حمل و نقل هوایی ارائه کرد.

وی افزود: همچنین تمام ادارات هواشناسی شهرستان و استان اصفهان به فیبر نوری متصل شدند.

اخبار مرتبط:
اعلام نرخ کرایه‌های اتوبوس سفر اربعین
اعلام نرخ کرایه‌های اتوبوس سفر اربعین

رئیس اداره حمل‌ونقل مسافر اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: نرخ هر نفر_کیلومتر اتوبوس‌های مسیر اصفهان به مرزهای مهران، شلمچه و چذابه برای ایام اربعین ۱۴۰۴ اعلام و برای این سفرها حدود ۴۵۰ دستگاه اتوبوس آماده شده است.

دستور قاطع دادستان اصفهان برای تسریع در اجرای احکام تغییر کاربری اراضی
دستور قاطع دادستان اصفهان برای تسریع در اجرای احکام تغییر کاربری اراضی

دادستان اصفهان با تأکید بر برخورد قاطع با تغییر کاربری و تصرفات غیرمجاز اراضی کشاورزی، از تشکیل قرارگاه ویژه با محوریت دادسرا برای پیگیری اجرای احکام قطعی در این حوزه خبر داد.

۲۰۰ تُن عسل از خوانسار صادر شد
۲۰۰ تُن عسل از خوانسار صادر شد

مدیرکل دامپزشکی اصفهان گفت:خوانسار با دارا بودن ۹۰ هزار کلونی زنبور عسل، واحدهای دام و طیور فعال و صادرات ۲۰۰ تُن عسل،یکی از قطب‌های تولید فرآورده‌های دامی و عسل کشور تبدیل شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است