کد خبر : 312527
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۱۷ - 14:58
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

پورمختار: رویکرد کلی اصولگرایان به سمت اعتدال است

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: اگر شرایط همین‌طور پیش برود حتما طیف‌های اصولگرایی و اصلاح‌طلبی در کنار هم قرار می‌گیرند و جریانی به نام وفاق و وحدت شکل خواهد گرفت.

پورمختار: رویکرد کلی اصولگرایان به سمت اعتدال است

به گزارش سایت خبری مدارا: نامه نیوز نوشت: وضعیت اصولگرایان در ادامه مسیر چگونه خواهد شد؟ آیا آنها با اصلاح‌طلبان یک ائتلاف فراگیر خواهند کرد و جریان تازه‌ای متولد می‌شود یا آنکه در ادامه مسیر شاهد بازگشت جناح‌های سیاسی به پایگاه سنتی‌ خود خواهیم بود؟

محمدعلی پورمختار، فعال سیاسی اصولگرا درباره این موضوع گفت: «اصولگرایان یک طیف واحد نیستند و گروه‌های مختلفی را شامل می‌شوند. پایداری‌ها هم یک بخش از اصولگرا هستند. مانند طیف میانه‌روهای آنها که افرادی از جمله آقایان روحانی، لاریجانی و حتی قالیباف را می‌توان در این دسته گنجاند. پایداری‌ها هم نوع نگاه خاص خود را به مسائل دارند. به نظر می‌رسد در حال حاضر اکثریت اصولگرایان چه در مجلس و چه خارج از آن از آقای پزشکیان حمایت می‌کنند؛ همان‌طور که اکثریت قاطعی به تمام وزرای پیشنهادی آقای پزشکیان رأی اعتماد دادند».

او ادامه داد: «اگر بخواهیم رفتارشناسی از اصولگرایان داشته باشیم باید بگوییم که رویکرد کلی آنها به سمت اعتدال است. رهبر انقلاب هم همواره بر ضرورت اعتدال سخن گفته‌اند».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «اکثریت جبهه اصولگرایی اهل تندروی نیستند و مواضع تندروها را قبول ندارند. وقتی آقای پزشکیان کابینه‌اش را از جبهه‌های مختلف انتخاب کرد و نگاهش ملی است، نوعی اجماع سیاسی ایجاد کرد که اگر این‌طور پیش برود حتما طیف‌های اصولگرایی و اصلاح‌طلبی در کنار هم قرار می‌گیرند و جریانی به نام وفاق و وحدت شکل خواهد گرفت».

پورمختار در پایان گفت: «به نظر می‌رسد چنین جریانی در راه است زیرا اکنون هم اصلاح‌طلبان و اصولگرایان میانه‌رو در قالب دولت آقای پزشکیان اهدافی مشترک را دنبال می‌کنند. در عین حال طیف تندروی هر دوی این جناح‌ها ناکام مانده‌اند».

اخبار مرتبط:
پزشکیان در دیدار با سلطان عمان: قدردان نقش فعال و سازنده عمان در روند مذاکرات با آمریکا هستیم
پزشکیان در دیدار با سلطان عمان: قدردان نقش فعال و سازنده عمان در روند مذاکرات با آمریکا هستیم

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران و عمان ظرفیت‌هایی در اختیار دارند که می‌توانند برای رفاه و پیشرفت یکدیگر و دیگر ملت‌های منطقه به کار گیرند، گفت: از نقش فعال و سازنده سلطنت عمان در روند مذاکرات غیرمستقیم نیز قدردانی می‌کنیم و امیدواریم این روند به نتایج خوبی منجر شود.

انتصاب نماینده جدید ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات
انتصاب نماینده جدید ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات

مقام معظم رهبری در حکمی حجت‌الاسلام‌ عبدالرضا ایزدپناه را به عنوان نماینده ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول این روزنامه منصوب کردند.

سعودی‌ها هم قاسمیان را رها کند، باید در ایران محاکمه شود
سعودی‌ها هم قاسمیان را رها کند، باید در ایران محاکمه شود

کسی که اندکی تقوا داشته باشد حرمت دو شهر مقدس مکه و مدینه را حفظ می کند و با مقایسه این دو حرم با آنتالیا، به دروغ نمی گوید در جوار حرم الهی و نبوی، مراکز فحشا برقرار کرده اند و حال آن که این دو شهر، عاری از چنین مراکزی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است