کد خبر : 311857
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۰۹ - 07:59
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

روابط عمومی سپاه صاحب الزمان استان اصفهان:

حال ۲ نفر دیگر ازمصدومان حادثه انفجار گاز در کارگاه سپاه وخیم است

روابط عمومی سپاه صاحب الزمان استان اصفهان اعلام کرد که حال ۲ نفر از ۹ مصدوم حادثه انفجار گاز شب گذشته در یکی از کارگاه های این نیرو وخیم است.

حال ۲ نفر دیگر ازمصدومان حادثه انفجار گاز در کارگاه سپاه وخیم است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حال دو نفر از مصدومان حادثه «نشت گاز در یکی از کارگاه‌های وابسته به سپاه» در اصفهان که شب گذشته (هفتم شهریور ماه) رخ داد، وخیم گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ روابط عمومی سپاه اصفهان اعلام کرد که امید است مردم برای مصدومان حادثه این کارگاه دعا کنند تا سلامت به آغوش خانواده‌های‌شان بازگردند.

از میان آسیب‌دیدگان نیروهای سپاه که تعداد آنها به ۱۱ نفر می‌رسید، تا این لحظه دو نفر، یعنی سروان پاسدار مجتبی نظری از شهر قهدریجان و سرهنگ دوم پاسدار مختار مرشدی از شهرستان فریدون‌شهر به شهادت رسیدند.

آئین خاکسپاری و گرامیداشت شهدای امنیت، شهید نظری و شهید مرشدی، به ترتیب در روزهای جمعه (نهم شهریور ماه) و شنبه (دهم شهریور ماه) برگزار می‌شود.

پیکر شهید نظری در قهدریجان و پیکر شهید مرشدی در فریدون‌شهر به خاک سپرده می‌شود.

اخبار مرتبط:
ضرب‌الاجل دادستان اصفهان برای ساماندهی پساب شمال
ضرب‌الاجل دادستان اصفهان برای ساماندهی پساب شمال

دادستان اصفهان به مسئولان یک ماه فرصت داد تا وضعیت توزیع و مصرف پساب تصفیه‌خانه شمال را ساماندهی کنند و با متخلفان برخورد قانونی داشته باشند.

آغاز مرمت مسجد جامع و پل تاریخی ورزنه با تخصیص اعتبار جدید
آغاز مرمت مسجد جامع و پل تاریخی ورزنه با تخصیص اعتبار جدید

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان از شروع مرحله جدید مرمت دو اثر تاریخی ارزشمند در ورزنه خبر داد. این طرح با هدف حفظ و احیای میراث شرق اصفهان تا پایان شهریور به نتیجه خواهد رسید.

۷۰ جراحی در ساعات اولیه جنگ در اصفهان انجام شد
۷۰ جراحی در ساعات اولیه جنگ در اصفهان انجام شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: در ساعات اولیه وقوع جنگ ۱۲ روزه بیش از ۷۰ عمل جراحی در این شهر انجام شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است