کد خبر : 311581
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۰۷ - 11:00
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

هوای ۷ منطقه تهران در شرایط قرمز

کیفیت هوای ۷ ایستگاه هواشناسی در مناطق مختلف شهر تهران، وضعیت قرمز و ناسالم را نشان می‌دهد.

هوای ۷ منطقه تهران در شرایط قرمز

به گزارش سایت خبری مدارا؛  براساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، هم اکنون میانگین کیفیت هوای مناطق ۲۲ گانه پایتخت با شاخص ۱۱۲، وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد.

همچنین کیفیت هوای شهرهای باغستان، پاکدشت، ری و ملارد در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارند و هیچ شهرستانی قرمز نیست.

لازم به ذکر است، ایستگاه هواشناسی در شهرهای باقرشهر و پیشوا غیرفعال است.

بر اساس این گزارش، کیفیت هوای ۷ ایستگاه هواشناسی در مناطق مختلف شهر تهران، وضعیت قرمز و ناسالم را نشان می‌دهد.

تهرانی‌ها از ابتدای سال تاکنون ۵ روز هوای پاک، ۱۰۳ روز هوای قابل قبول، ۵۱ روز هوای ناسالم و ۲ روز هوای ناسالم را تجربه کرده‌اند.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است