کد خبر : 311417
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۰۶ - 14:52
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

ظریف به دولت برگشت/با رایزنی‌های مدبرانه رئیس جمهور کار را ادامه خواهم داد

ظریف: به کار در معاونت راهبردی رئیس جمهور ادامه خواهم داد

ظریف به دولت برگشت/با رایزنی‌های مدبرانه رئیس جمهور کار را ادامه خواهم داد

محمدجواد ظریف که امروز در دیدار هیئت دولت چهاردهم با رهبر معظم انقلاب حضور داشت، نوشت:امروز اعضای دولت در شرایطی به ملاقات مقام معظم رهبری رفتند که بالاترین حضور بانوان و اقوام و مذاهب در هیئت دولت نشانگر صداقت و شجاعت رئیس جمهور محترم در عمل به وعده‌های انتخاباتی بود که امیدوارم به همین شکل ادامه یابد و وفاق ملی بر پایه توسعه انسان محور و مردم بنیاد حاصل آن باشد.

بنده و همکارانم در شورای راهبری و کمیته‌ها افتخار داریم که نزدیک به ۷۰ درصد وزرا و معاونین رئیس جمهور و بسیاری از معاونین وزرا و سازمان‌ها نتیجه پیشنهادهای کارشناسی این روند شفاف و مشارکت‌پذیر بود. انشاءالله با رفع کاستی‌ها این روش نهادینه گردد.

پس از پیگیری‌ها و رایزنی‌های مدبرانه ریاست محترم جمهوری و با دستور کتبی ایشان، با توکل بخدا و امید به همراهی و راهنمایی مردم بزرگوار، انجام وظیفه در معاونت راهبردی رئیس جمهور را ادامه خواهم داد.

اخبار مرتبط:
ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد
ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد

ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد رئیس جمهور آمریکا مصاحبه مشاور سیاسی رهبر ایران با شبکه خبری ان بی سی را در شبکه اجتماعی خود تروث سوشیال بازنشر کرد.

آکسیوس، پیشنهاد جنجالی آمریکا به ایران را فاش کرد
آکسیوس، پیشنهاد جنجالی آمریکا به ایران را فاش کرد

یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع دیگر به وب‌سایت آکسیوس گفته‌اند که دولت ترامپ در جریان دور چهارم مذاکرات در روز یکشنبه، یک پروپوزال برای توافق هسته‌ای به ایران ارائه داده است.

ترامپ: در ایران با ۴۰ هزار دلار پهپادهای خوبی می‌سازند
ترامپ: در ایران با ۴۰ هزار دلار پهپادهای خوبی می‌سازند

​رئیس‌جمهور آمریکا گفت: به یکی از شرکت‌های (آمریکایی) گفتم که پهپادهای زیادی می‌خواهم. در ایران آن‌ها پهپادهای خوبی می‌سازند و با ۳۵ هزار تا ۴۰ هزار دلار پهپاد می‌سازند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است