کد خبر : 310602
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۳۱ - 15:00
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سردار جوکار نماینده مجلس: وزیر کشور فقط سه مخالف در مجلس دارد

یک نماینده مجلس گفت: همه نمایندگان می‌خواهند دولت هرچه سریع‌تر تشکیل بشود و اولویت خود را حل مسائل اقتصادی قرار دهد زیرا چنین وضعیتی به نفع همه ملت ایران است.

سردار جوکار نماینده مجلس: وزیر کشور فقط سه مخالف در مجلس دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: بسیاری می‌گویند که اکثریت وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان می‌توانند از مجلس دوازدهم رأی اعتماد بگیرند اما واقعا چنین است؟

محمدصالح جوکار، نماینده مجلس، درباره این موضوع گفت: «ارزیابی اینکه یک وزیر پیشنهادی رأی اعتماد می‌آورد یا خیر را می‌توان با در نظرداشتن میزان نمایندگان موافق و مخالف او متوجه شد. برای مثال وزیر کشور فقط سه مخالف دارد و ۲۱۲ نفر در موافقت او ثبت نام کرده‌اند. خب مشخص است که او رأی اعتماد می‌آورد. درباره برخی از وزرا هم میزان موافقان و مخالفان تقریبا برابر است اما به طور کلی می‌توان گفت که اکثریت وزرای پیشنهادی رأی اعتماد خود را از مجلس می‌گیرند».

او ادامه داد: «مقام معظم رهبری بر ضرورت تعامل و کمک‌کردن مجلس به دولت تأکید کردند. ما هم در همین مسیر قدم برداشتیم و با نگاهی مثبت نسبت به کابینه مواجه شدیم و سعی کردیم که دولت بتواند به راحتی تشکیل شود و در کارش خللی ایجاد نشود».

این نماینده مجلس همچنین بیان کرد: «همه نمایندگان می‌خواهند دولت هرچه سریع‌تر تشکیل بشود و اولویت خود را حل مسائل اقتصادی قرار دهد زیرا چنین وضعیتی به نفع همه ملت ایران است».

جوکار در پایان گفت: «من آقای پزشکیان را از سال‌های دور می‌شناستم و چندین دوره در مجلس با هم همکار بوده‌ایم. او انسان خوبی است ولی تیم مشخصی ندارد. رهبر انقلاب درباره آقای پزشکیان فرمودند که او فردی شجاع، دانشمند و صادق است و ما هم امیدواریم با همین صداقتی که دارد بتواند به بهترین شکل دولت چهاردهم را به پیش ببرد».

اخبار مرتبط:
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت
عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی و بین‌المللی مقیم تهران گفت: باید به‌صراحت تأکید کنم که در هر راه‌حل مذاکره‌شده و در هر روند گفت‌وگویی، حقوق مردم ایران در موضوع هسته‌ای، از جمله حق غنی‌سازی باید به‌طور کامل مورد احترام قرار گیرد. ما هیچ توافقی را که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، نخواهیم پذیرفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است