کد خبر : 309911
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۲۷ - 14:51
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

رجایی: پزشکیان باید از اهل سنت در کابینه‌اش استفاده می‌کرد / درصد بالایی از اهل سنت به آقای پزشکیان رأی دادند

فعال سیاسی اصلاح‌طلب، از فهرست وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم انتقاد کرد.

رجایی: پزشکیان باید از اهل سنت در کابینه‌اش استفاده می‌کرد / درصد بالایی از اهل سنت به آقای پزشکیان رأی دادند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، از فهرست وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم انتقاد کرد و گفت: به نظر من رویکردهای نسل جوان کمتر در نظر گرفته شده است، اگر بخواهیم نقدی به وضع موجود کنیم، هم از اقوام درست استفاده نشد و هم از جوانان، همچنین من قرار بود ایشان را ببینم که نشد اما قرار بود که ۵ وزیر زن معرفی کنید و معنا ندارد که حاکمیت با وزرای زن مخالفت کند.

وی گفت: زن هم یک موجودی شبیه مرد است و تا به الآن ما به خطا رفتیم که آنان را در اقلیت نگه داشتیم. اگر می‌توانستند همان معاون زنان را هم از میان مردان انتخاب می‌کردند ولی دستشان بسته بود. این تابو باید شکسته شود.

این چهره سیاسی اصلاح طلب گفت: من می‌دانم که مجلس با آنکه ایشان وزرای دیگری معرفی کند مخالفت می‌کرد اما ایشان باید قدرت چانه‌زنی داشته و وزراتخانه‌های غیر حساس را به اهل سنت می‌داد. درصد بالایی از اهل سنت به آقای پزشکیان رأی دادند و منتظرالدوله هستند. در هر دولتی منتظر هستند که یکی از اهل سنت روی کار بیاید اما متاسفانه شاهد این اتفاق نیستند.  / خبرآنلاین

اخبار مرتبط:
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو

رییس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی خود گزارشی از سفر رییس مجلس به ژنو داد و گزارشی از همراهان در این سفر نیز داد.

نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است
نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به نقل از یکی از مسئولان امنیتی کشور گفت: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است اما با هوشیاری مردم و دستگاه‌های امنیتی ناکام خواهد ماند.

خبرگزاری اصولگرا: ترمز تینا پاکروان را بکشید
خبرگزاری اصولگرا: ترمز تینا پاکروان را بکشید

یکی از مقایسه‌های جالب در این مورد باز می‌گردد به قیاسی که این سریال را با سرزمین مادری کمال تبریزی کردند. نکته جالب اینکه کمال تبریزی در زمان انقلاب تصویر‌هایی درست ۱۸۰ درجه متفاوت با تینا پاکروان از تاریخ انقلاب و وقایع دهه ۴۰ و ۵۰ ایران دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است