کد خبر : 309203
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۲۲ - 09:13
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

معاون آموزش و پرورش اصفهان:

نقل و انتقال ۷۰۰ نفر از معلمان واجد شرایط فراهم شده است

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: در نقل و انتقالات، تلاش شد تا بیش از ۷۰۰ نفر از همکارانی که واجد شرایط بودند جابه‌جا شوند.

نقل و انتقال ۷۰۰ نفر از معلمان واجد شرایط فراهم شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدعلی مدینه در گردهمایی رؤسای نواحی و مناطق آموزش و پرورش اصفهان اظهار داشت: ۴۰ روز تا شروع سال تحصیلی جدید فرصت داریم و مسئولیت ما در این زمینه، برنامه‌ریزی و تلاش برای ایجاد یک مهر پرنشاط برای دانش‌آموزان است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: با توجه به زمان محدودی که تا شروع سال تحصیلی باقی مانده است، باید برخی امور باقی‌مانده انجام شود و کلاس‌بندی‌ها هرچه سریع‌تر به سرانجام برسد تا بتوانیم برنامه‌ریزی‌های لازم را به بهترین نحو انجام دهیم.

مدینه بیان داشت: در دولت شهید رئیسی، اقدامات بسیار خوبی در آموزش و پرورش انجام شده است و برای مثال با تلاش‌های انجام شده و هماهنگی‌های صورت گرفته، امروز در شرف تسویه کامل حقوق نیروهای خرید خدمات هستیم.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان عنوان کرد: ما برای انجام وظایف خویش، با خدای متعال و رئیس جمهور شهید عهد بسته‌ایم و به همین دلیل، کارها باید دقیق و درست انجام شود تا کارها به روزهای پایانی تابستان موکول نشود.

وی ابراز داشت: دلیل پرداخت دیرهنگام حق‌التدریس، به روز نبودن اطلاعات است و در صورتی که در سال جاری، اطلاعات به موقع ارائه شود و ابلاغ‌ها در ابتدای سال تحصیلی صادر شود، امکان پرداخت این مطالبات طی ماه‌های نخست سال تحصیلی وجود دارد.

مدینه ادامه داد: در سال تحصیلی جدید، تقویم برنامه‌ریزی‌ها قدری عقب کشیده شده است تا بتوانیم مهر را با نشاط و نظم بیشتری آغاز کنیم که به همین جهت، لازم است مدیران آموزش و پرورش مناطق و نواحی استان اهتمام ویژه نسبت به امور داشته باشند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: در نقل و انتقالات، تلاش شد تا بیش از ۷۰۰ نفر از همکارانی که واجد شرایط بودند جابه‌جا شوند و در مرحلهٔ دوم نقل و انتقالات نیز تعدادی از نیروها مشمول انتقال خواهند داشت تا انشاالله بتوانیم مشکل برخی از همکاران را حل کنیم.

اخبار مرتبط:
زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد
زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از حادثه غرق شدگی زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان خبر داد.

اصفهان گرم‌تر می‌شود
اصفهان گرم‌تر می‌شود

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوا در این استان از امروز روند افزایش نسبی دارد و تا روز یکشنبه بین ۲ تا ۳ درجه سلسیوس گرم‌تر می‌شود.

خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است