کد خبر : 308875
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ - 11:54
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

تسنیم: هیچ اختلافی در بین مسئولان ارشد نظام در جهت خونخواهی هنیه وجود ندارد

تسنیم به نقل از یک منبع آگاه هرگونه اختلاف میان مقامات عالی‌رتبه کشورمان در موضوع انتقام از رژیم صهیونیستی را رد کرد.

تسنیم: هیچ اختلافی در بین مسئولان ارشد نظام در جهت خونخواهی هنیه وجود ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: علی رغم عملیات روانی کذب رسانه‌های اسرائیلی مبنی بر وجود اختلاف بین مقامات عالی‌رتبه کشورمان از جمله رئیس جمهور و سپاه پاسداران در انتقام از رژیم صهیونیستی در پی ترور شهید اسماعیل هنیه، یک مقام آگاه امنیتی به خبرنگار تسنیم گفت که در این موضوع (خونخواهی شهید هنیه) در سطح راهبردی نظام نه تنها هیچ اختلافی وجود ندارد، بلکه اراده، همزبانی و اتفاق نظر برای انجام این اقدام درمیان مقامات کشور در طول سالهای گذشته کم نظیر است.

تسنیم به نقل از یک مقام آگاه تصریح کرد: نحوه این اقدام در عالی‌ترین سطح و در شورای عالی امنیت ملی تصمیم‌گیری می‌شود که رئیس جمهور هم رئیس این شوراست.

بنا بر این گزارش، در پی ترور شهید اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، جمهوری اسلامی ایران صراحتاً اعلام کرد که پاسخ این ترور را خواهد داد.

حضرت آیت‌ا‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای که به همین مناسب صادر شد، تاکید کردند که “ما در این حادثه‌ی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفه‌ی خود می‌دانیم.”

مسعود پزشکیان رئیس جمهور نیز در بیانیه خود تصریح کرده بود که “جمهوری اسلامی ایران در پاسداری از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی و عزت و اعتبار خود کوتاهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی به زودی نتایج اقدام بزدلانه و تروریستی خود را خواهد دید.”

سپاه پاسداران نیز در بیانیه رسمی خود اعلام کرده بود که “خونخواهی شهید اسماعیل هنیه قطعی بوده و رژیم ماجراجو و تروریست صهیونی پاسخ این جنایت که مجازات سخت است را در زمان، مکان و کیفیت مقتضی، قاطعانه دریافت خواهد کرد.”

در پی تصریح مقامات عالیرتبه کشور بر حتمی بودن پاسخگویی به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی که موجب برهم ریختگی وضعیت روانی ساکنان سرزمین‌های اشغالی و مقامات دولت صهیونیستی شده، رسانه‌های این رژیم در اقدامی هماهنگ سعی در القای ناهماهنگی میان مقامات کشورمان در پاسخ به این ترور دارند.

پیش از این، تلویزیون اینترنشنال به عنوان اصلی‌ترین رسانه فارسی زبان مجری سیاست‌های اسرائیل نیز این خط خبری کذب را مطرح کرده بود.

اخبار مرتبط:
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت

«یوهان واده‌فول»، وزیر امور خارجه آلمان گفت: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت.

اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند
اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند

کشورهای اروپایی در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل تهدید کردند پهپادها یا جنگنده‌های روسیه را در صورتی که وارد حریم هوایی اعضای ائتلاف ناتو شوند، سرنگون خواهند کرد.

سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است
سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به جزئیاتی از حمله رژیم صهیونیستی به یکی از ساختمان‌های این سازمان پرداخت و گفت: زمان حمله رژیم صهیونیستی به سازمان بسیج مستضعفین، آنجا بودم. در حال آماده شدن و وضو گرفتن بودم که صدایی شنیدم و تصور کردم که جنگنده خودی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است