کد خبر : 308065
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۱۴ - 09:22
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پرداخت صدقات نیکوکاران اصفهانی ۲۳ درصد رشد داشته است

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان گفت: صدقات پرداختی نیکوکاران اصفهانی در چهارماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد رشد داشته است.

پرداخت صدقات نیکوکاران اصفهانی ۲۳ درصد رشد داشته است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی اخلاقی با اشاره به رشد ۲۳ درصدی پرداخت صدقات در چهار ماهه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، اظهار کرد: در طول این مدت هر اصفهانی ۵ هزار و ۹۶۷ تومان صدقه پرداخت کرده است.

به نوشته مهر؛وی با اشاره به تعداد ۴۰۹ هزار و ۳۴۵ مشترک صدقات، ادامه داد: درحال حاضر ۳۸۹ هزار و ۹۳۸ مشترک خانگی صندوق صدقات و ۱۹ هزار و ۴۰۷ مشترک الکترونیکی دارای QRکد، صدقه پرداخت می‌کنند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان با بیان اینکه نیکوکاران صدقات خود را با روش‌های مختلف سنتی و الکترونیکی پرداخت می‌کنند، افزود: مجموع صدقات پرداختی نیکوکاران اصفهانی علاوه بر کمک‌های دولتی، برای رفع نیازمندی‌های ضروری، تأمین جهیزیه، درمان، کمک هزینه تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت صرف می‌شود.

وی با قدردانی از حمایت خیران در مسیر خدمت رسانی به نیازمندان، گفت: نیکوکاران می‌توانند افزون بر پرداخت وجوهات نقدی، با استفاده از QRکد نصب شده بر صندوق صدقات یا شماره گیری ۰۳۱#*۸۸۷۷* در هر زمان و مکان نسبت به پرداخت صدقه خود اقدام کنند.

اخبار مرتبط:
اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم
اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم

معاون اقتصادی استاندار اصفهان با اشاره به مطالبات نانوایان گفت: با توجه به افزایش مستمر هزینه‌ها و ثبات قیمت نان، این صنف تحت فشار اقتصادی قرار گرفته و در انتظار اصلاح نرخ نان هستند؛ اقدامی که می‌تواند گره از مشکلات معیشتی آن‌ها بگشاید.

گرانی مواد اولیه آب‌میوه و بستنی، موجب افزایش تخلفات می‌شود
گرانی مواد اولیه آب‌میوه و بستنی، موجب افزایش تخلفات می‌شود

رئیس اتحادیه آب‌میوه، بستنی و کافی‌شاپ اصفهان گفت: باتوجه به شروع فصل تابستان، به‌طور معمول درصد فروش افزایش پیدا می‌کند، اما به‌طور کلی قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده است.

۱۵۰۰ جوان اصفهانی از خدمات مشاوره‌ای ازدواج بهره بردند
۱۵۰۰ جوان اصفهانی از خدمات مشاوره‌ای ازدواج بهره بردند

سرپرست معاونت جوانان اداره کل ورزش و جوانان اصفهان گفت: ۱۵۰۰ جوان در این استان در مدت یک سال گذشته از خدمات مشاوره‌ای و کارگاه‌های توانمندسازی در حوزه ازدواج و خانواده بهره بردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است