کد خبر : 307834
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۱۱ - 19:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

محل سکونت اسماعیل هنیه در تهران I ببینید

شبکه تلویزیونی «الجزیره» قطر محل سکونت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران را نشان داد که در آنجا شهید شد.

محل سکونت اسماعیل هنیه در تهران  I ببینید

به گزارش سایت خبری مدارا: شبکه تلویزیونی «الجزیره» قطر محل سکونت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران را نشان داد که در آنجا شهید شد.

اخبار مرتبط:
عیادت پزشکیان از سقاب اصفهانی
عیادت پزشکیان از سقاب اصفهانی

رئیس جمهور با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران از سقاب اصفهانی عیادت کرد.

فعال اصلاح‌طلب: آقای خاتمی، نگران  ناامیدی مَردم از اصلاح‌طلبان است
فعال اصلاح‌طلب: آقای خاتمی، نگران ناامیدی مَردم از اصلاح‌طلبان است

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در رابطه با چالش‌های موجود در گفتمان «وفاق ملی» دولت چهاردهم گفت: اساساً مسئله وفاق، فاقد تئوری مستدل و روشن در جهان است و بدیهی است که راهبردی که پشت آن تئوری وجود نداشته باشد، محکوم به شکست و ناکارآمدی است. پزشکیان به اسم وفاق، از رقبای اصلاح‌طلبان استفاده کرد و از رقبای خود بهره برد. این افراد ناکارآمد هستند؛ میان‌مایه‌اند، فرصت‌طلب‌اند و از درون دولت به دنبال ایجاد مانع هستند. به همین دلیل نیز هرگز حاضر نشدند در این یک سال از دولت دفاع کنند.

اکونومیست: فعلا روی توافق ایران و آمریکا حساب باز نکنید
اکونومیست: فعلا روی توافق ایران و آمریکا حساب باز نکنید

آیا توافقی در راه است؟ احتمال چنین چیزی پایین است. تفکر جادویی برای ایجاد یک پیشرفت واقعی کافی نیست، به‌ویژه وقتی طرفین سابقهٔ طولانیِ خصومت آمریکا و ایران را دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است