کد خبر : 30748
انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۰۹ - 14:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

همه به یک حکم محکوم نیستند!

همه به یک حکم محکوم نیستند!

[ad_1]

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره‌ی سرنوشت نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های زیرمجموعه این وزارتخانه در سال ۹۷، با توجه به برگزار نشدن نمایشگاه مطبوعات، اظهار کرد که همه جشنواره‌ها محکوم به یک حکم نیستند.
جلسه امروز هیات دولت

عباس صالحی در گفت‌وگویی با _سایت خبری مدآرا در ادامه مطلب بالا اظهار کرد: طبعا جشنواره‌های مختلفی همانند جشنواره فیلم، موسیقی، تئاتر و … که سالانه برگزار می‌شوند، تابع اقتضائات خاص خود هستند و همه آنها محکوم به یک حکم نیستند.

او بار دیگر به لغو برگزاری نمایشگاه مطبوعات در سال ۹۷ اشاره و خاطرنشان کرد: درباره نمایشگاه مطبوعات به نوعی یک تقاضای درونی وجود داشت که با توجه به شرایطی که مطبوعات دارند و بار اقتصادی و هزینه‌ای که برگزاری این نمایشگاه به رسانه‌ها تحمیل می‌کند، برخلاف خواست دولت برای کاهش رویدادهای عمومی، معاونت مطبوعاتی به این نتیجه رسید که این نمایشگاه برگزار نشود.

وزیر ارشاد تاکید کرد: درباره برگزاری جشنواره‌ها بار اصلی بر دوش برگزارکنندگان آن‌هاست و وزارت ارشاد صرفا در نقش حامی و کمک‌کننده ظاهر می‌شود.

صالحی همچنین درباره چگونگی ارائه تسهیلاتی که سالانه با برگزاری نمایشگاه مطبوعات در اختیار رسانه‌ها قرار می‌گیرد، ‌اظهار کرد: طبیعتا با توجه به عدم برگزاری نمایشگاه در سال جاری کمک‌هایی که وزارت ارشاد در این زمینه به رسانه‌ها ارائه می‌کرد، در حوزه یارانه‌ها تاثیر خود را می‌گذارد و رقم حمایتی که ما برای مطبوعات پیش‌بینی کرده‌ بودیم کاهش نخواهد یافت.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
تکذیب حذف جاسوسان اسرائیل در حمله به اوین
تکذیب حذف جاسوسان اسرائیل در حمله به اوین

سخنگوی قوه قضاییه گفت: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند و ان شاءالله با پیگیری‌های دقیق اطلاعات خوبی را در آینده به ملت شریف می‌رسانیم.

بمب نقل‌وانتقالات استقلال در آستانه انفجار
بمب نقل‌وانتقالات استقلال در آستانه انفجار

باشگاه استقلال برای تقویت خط حمله خود، مذاکرات با وینسنت ابوبکر از کامرون را ادامه می‌دهد.

تولید باران مصنوعی برای برطرف کردن آلودگی هوا!
تولید باران مصنوعی برای برطرف کردن آلودگی هوا!

دهلی در حال آماده شدن برای اولین آزمایش باران مصنوعی خود به منظور مقابله با آلودگی هواست و عملیات بارورسازی ابرها را آغاز کرده است. به همین بهانه، این گزارش به روش بارورسازی ابرها و مزایای آن در مقابله با آلودگی هوا پرداخته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است