کد خبر : 307404
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۰۹ - 11:10
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: پزشکیان از امروز ۲ هفته فرصت دارد تا هیأت وزیران را به مجلس معرفی کند

علیرضا سلیمی سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس جمهور از روز تحلیف ۲ هفته فرصت دارد تا هیأت وزیران خود را به مجلس معرفی کند و سپس مجلس نیز یک هفته فرصت دارد تا در کمیسیون های تخصصی برنامه ها و صلاحیت وزرای پیشنهادی را بررسی کرده و در نهایت جلسات رای اعتماد به وزرا در صحن مجلس برگزار شود.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: پزشکیان از امروز ۲ هفته فرصت دارد تا هیأت وزیران را به مجلس معرفی کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: حجت الاسلام  علیرضا سلیمی با اشاره به فرصت رئیس جمهور برای معرفی هیأت وزیران به مجلس، بیان کرد: طبق قانون و بر اساس ماده ۲۰۲ آئین نامه داخلی مجلس، رئیس جمهور بعد از مراسم تحلیف ۲ هفته فرصت دارند تا هیأت وزیران خود را به مجلس معرفی کنند. اما این بدان معنا نیست که حتما باید ۲ هفته بگذرد. حتی می توانند در روز تحلیف و یا بعد از مراسم تحلیف، هیأت وزیران را به مجلس معرفی کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: هر موقع رئیس جمهور هیأت وزیران را به مجلس معرفی کرد، باید همراه با اسامی وزرای پیشنهادی برنامه کلی دولت و برنامه هر کدام از وزرا را به مجلس ارائه کند. مجلس نیز هر کدام از این وزرا را به کمیسیون ذی ربط معرفی می کند تا چند مسئله مورد بررسی قرار گیرد. در وهله اول بررسی می شود که آیا برنامه های وزیر پیشنهادی با برنامه های بالادستی تطابق دارد یا خیر. اتفاقا رئیس جمهور خیلی بر اجرای برنامه های بالادستی تاکید داشتند.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: اداره قوانین مجلس میزان تطبیق برنامه های وزیر پیشنهادی با برنامه های بالادستی را به کمیسیون ذی ربط ارائه می کند. مثلا برنامه های وزیر پیشنهادی امورخارجه در کمیسیون امنیت ملی بررسی می شود. میزان تطبیق برنامه ها با اسناد بالادستی به کمیسیون امنیت ارائه می شود. کمیسیون وزیر را دعوت می کند. از برنامه های خود دفاع می کند. در نهایت در کمیسیون رای گیری می شود.

سلیمی در ادامه تاکید کرد: در کمیسیون بررسی می شود که قدرت مدیریت این وزیر چقدر هست. آیا برنامه ها را خودش نوشته است. کمیسیون ذی ربط گزارشی از جلسه به صحن ارائه می کند. در روز رای اعتماد ابتدا گزارش کمیسیون در خصوص بررسی صلاحیت وزرا ارائه می شود. مجلس یک هفته فرصت دارد تا در کمیسیون ها برنامه وزرا را بررسی کند.

سخنگوی هیات رییسه مجلس افزود: ما در مجلس تمهیدی اندیشیده ایم که تک تک وزرا با همه کمیسیون ها تخصصی جلسه بگذارند. البته عمده وقت وزیر با کمیسیون تخصصی خود می گذرد اما هیات رئیسه مجلس به نحوی برنامه ریزی کرده که تک تک وزرا با همه کمیسیون ها جلسه گذاشته و بتوانند دیدگاه ها و برنامه های خود را بیان کنند.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است